Στους «8» ο σούπερ Μάρκος!

Στον δεύτερο προημιτελικό του στη φετινή σεζόν, μετά το Open Sud de France στο Μονπελιέ (ήττα από Γκασκέ), θα αγωνιστεί ο Μάρκος Παγδατής.

O 30χρονος Κύπριος πρωταθλητής, σημείωσε τη δεύτερη νίκη του σε τρεις αναμετρήσεις με τον Βάσεκ Πόσπισιλ, επικρατώντας 6-4, 6-2 του Καναδού big server στο πρώτο παιχνίδι του Court 1 την Τετάρτη, για το 2ο γύρο του Dubai Tennis Championships.

Το πρώην Νο8 και νυν Νο57 της παγκόσμιας κατάταξης, χρειάστηκε μόλις 66 λεπτά για να ξεπεράσει το εμπόδιο του 25χρονου, Νο45 στον κόσμο και θα αγωνιστεί για δεύτερη φορά στην καριέρα του στους "8" καλύτερους του Ντουμπάι, μετά το 2010 όταν είχε αποκλειστεί απ'τον Τζόκοβιτς στα ημιτελικά.

Ο Μάρκος έσωσε και τα πέντε break points του αντιπάλου του ενώ βρέθηκαν σε πολύ καλή ημέρα οι επιστροφές του και με σταθερό παιχνίδι από τη βασική γραμμή, επιβλήθηκε του Πόσπισιλ.

Στο ξεκίνημα του ματς, ο Καναδός ήταν πιο απειλητικός, όμως ο Μάρκος ήταν αυτός που πέτυχε το πολυπόθητο break στο 9ο game (5-3), σφραγίζοντας στο δικό του σερβίς του προβάδισμα με 6-4 σε 36 λεπτά.

Ακόμα πιο εύκολο ήταν το έργο του Παγδατή στο 2ο σετ και με δύο συνεχόμενα breaks στο ξεκίνημα (3-0), δεν αργησε να ολοκληρώσει τη νίκη του.

Στα προημιτελικά του Ντουμπάι, ο Μάρκος θα αντιμετωπίσει τον πολύ φορμαρισμένο φέτος, Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκουτ ο οποίος την ίδια ώρα στο κεντρικό court συνέτριψε με 6-0, 6-1 τον ανερχόμενο Νοτιοκορεάτη, Χίον Τσουνγκ.

Ο 27χρονος Ισπανός, Νο4 του ταμπλό και Νο18 στον κόσμο, έχει δύο τίτλους φέτος σε Όκλαντ και Σόφια ενώ τρέχει ρεκόρ 16-3!

Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που θα βρεθούν αντιμέτωποι οι δύο άνδρες. 
 
Πηγή: www.tennis24.gr

Δειτε Επισης

«Είμαστε υπέρ των αδικημένων λαών, δεν νιώθουμε την ανάγκη να πούμε συγγνώμη»
Το 39% των αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες πέρασε έλεγχο ντόπινγκ, πέντε θετικά κρούσματα
Ο Πρόεδρος ΚΟΑ κήρυξε την έναρξη της 10ης Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού
Η κατάθεση ψυχής της Καρολίνας Πελενδρίτου
Ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Οραντέα για το πρώτο βήμα πρόκρισης στους ομίλους του BCL
Στις 13 Οκτωβρίου έναρξη για την Basket League-Οι κληρώσεις για πρωταθλήματα ΚΟΚ
Αντίδραση Τόρε στο πανό που άνοιξαν φίλαθλοι του Παναθηναϊκού στη Λευκωσία
Ποιος είναι ο Νεμάνια Μάιντοβ που τιμωρήθηκε γιατί έκανε τον σταυρό του-«Ο Χριστός είναι ο βασιλιάς μου» έγραψε μετά την ποινή
Συνεχίζει και στους Ολυμπιακούς του Λος Άντζελες ο Παύλος Κοντίδης
Σίμανιτς: Ο Σέρβος βρήκε ομάδα έναν χρόνο μετά την απώλεια του νεφρού του