«Ο κ. Κουτσοκούμνης κατάντησε παραπάνω από τον ΦΠΑ…»

Τρομερές ατάκες έριξε ο πρόεδρος του Ερμή, Λούκας Φανιέρος, μιλώντας το πρωί στο SUPER ΣΠΟΡ FM. Ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας της Αραδίππου κατηγόρησε ανοικτά τον πρόεδρο της ΚΟΠ, Κωστάκη Κουτσοκούμνη.
 
Για την πορεία του Ερμή: «Να είστε σίγουροι ότι ο Ερμής δεν θα πάει διαβάθμιση. Θα μπούμε πιο δυνατά τα επόμενα χρόνια, θα κάνω εταιρεία τον Ερμή».

Για το ό,τι ο Ερμής δεν είναι σταθερός στη φετινή σεζόν: «Δεν είναι μόνο αυτός ο λόγος που είμαστε χαμηλά. Κάποια άλλα πράγματα δεν είναι καλά. Είναι κάποιες άλλες αρρώστιες. Δεν υπάρχει άνθρωπος να κάνεις παράπονο. Στείλαμε επιστολή για να μην μπαίνουν πρόστιμα για δηλώσεις για τη διαιτησία από τη στιγμή που έκανε δηλώσεις και ο πρόεδρος της ΚΟΠ αλλά δεν μας απάντησαν ακόμα. Ο κ. Κουτσοκούμνης κατάντησε παραπάνω από το ΦΠΑ…».

Αν μετάνιωσε που στήριξε τον Κωστάκη Κουτσοκούμνη για την προεδρία της ΚΟΠ: «Παντρεύεσαι και δεν ξέρεις τι θα σου τύχει. Δεν θέλω να ρίξω όλες τις ευθύνες στον κ. Κουτσοκούμνη. Φταίνε και οι εκπρόσωποι μας στην ΚΟΠ που κάνουν τις πάπιες. Να ξέρετε ότι θα ακολουθήσουν πολύ σημαντικές και σοβαρές συνελεύσεις. Θα πρέπει όλοι πρόεδροι των σωματείων να μείνουμε μέσα στην αίθουσα μέχρι να λύσουμε τα προβλήματα».

Για τον αγώνα με τη Πάφο: «Ο Απόστολος Μακρίδης είναι πολύ καλός μου φίλος, θα γίνει ένα παιχνίδι θάνατος σου η ζωή μου και πάλι φίλοι θα είμαστε μετά τον αγώνα. Περιμένω να πάρουμε τη νίκη. Θα πρέπει να ανεβάσουμε ρυθμούς όλοι για να τα καταφέρουμε.
 

Δειτε Επισης

H Oμόνοια επικράτησε της ΑΕΚ με 1-0
«Δεν θα ανεχθούμε να τιμωρηθεί ξανά ο Απόλλωνας, εμείς ήμασταν θεατές»
Πήρε θέση η ΑΕΛ για τη μη διεξαγωγή του ντέρμπι-«Γεμάτο σκοτεινά σημεία και πτυχές»
Με νίκες προχώρησαν ΕΝΠ και Άρης-Η βαθμολογία του πρωταθλήματος
Με μεγάλο ντέρμπι στο ΓΣΠ ολοκληρώνεται η τρίτη αγωνιστική
Όλα τα φώτα στο μεγάλο ντέρμπι της Λεμεσού!
Με λεμεσιανό ντέρμπι συνεχίζεται το Cyprus League
Με... πιστολίες Ελ Αραμπί έκανε σεφτέ στο πρωτάθλημα ο ΑΠΟΕΛ
Σίφουνας η Πάφος, πάτησε την Ανόρθωση και συνεχίζει αλάνθαστη
Προσπάθεια για νέο προπονητή της Εθνικής την επόμενη εβδομάδα