Nίκη για να κυνηγήσει το όνειρο

Έτοιμη για τον μεγάλο εντός έδρας αγώνα κόντρα στην Σκάιλαϊνερς Φρανκφούρτης είναι η Πετρολίνα ΑΕΚ, που θα υποδεχτεί την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου στις 19:00 στο «Κίτιον» την γερμανική ομάδα στο πλαίσιο της φάσης των «16» του FIBA Europe Cup.
Αυτή είναι η δεύτερη αναμέτρηση που θα δώσουν οι δύο ομάδες μεταξύ τους, με την προηγούμενη να καταγράφεται την προηγούμενη Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου στην Γερμανία, με την Σκάιλαϊνερς να επικρατεί με 83-60.
Σε περίπτωση νίκης της ΑΕΚ, τότε οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν μεταξύ τους για ακόμα μία φορά την ερχόμενη βδομάδα, με την ομάδα που θα συμπληρώνει πρώτη δύο νίκες να προκρίνεται στην επόμενη φάση του θεσμού.
Εάν οι γερμανοί προχωρήσουν με νίκη στην Λάρνακα, τότε δεν θα υπάρξει τρίτη αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων. Η Σκάιλαϊνερς είναι η μοναδική ομάδα που παραμένει αήττητη στο FIBA Europe Cup, μετρώντας 13 νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις μέχρι στιγμής.
O αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι Cytavision Sports 5 και μέσω live streaming από την ιστοσελίδα της ΚΟΚ στο www.basketball.org.cy.
ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟΣ
Αξίζει να σημειωθεί πως η διοίκηση της Πετρολίνα ΑΕΚ ανακοίνωσε πως η είσοδος στο «Κίτιον» θα είναι ελεύθερη για τον φίλαθλο κόσμο της καλαθόσφαιρας, που επιθυμεί να πάει στο γήπεδο και να υποστηρίξει την κυπριακή ομάδα, στην προσπάθεια που θα κάνει για να πάρει την νίκη κόντρα στους Γερμανούς.
Για τον πολύ σημαντικό αγώνα της ΑΕΚ κόντρα στην Σκάιλαϊνερς μίλησε στην ιστοσελίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης ο Γιώργος Παλάλας:
«Την Τετάρτη θα αγωνιστούμε κόντρα σε μία από τις καλύτερες ομάδες που βρίσκονται στο FIBA Europe Cup. Μία ομάδα που είναι στην τετράδα στο πρωτάθλημα της Γερμανίας έχοντας την καλύτερη άμυνα. Μετά το πρώτο παιχνίδι που είχαμε μαζί τους, είμαστε αποφασισμένοι να παλέψουμε το παιχνίδι στην Λάρνακα και να κυνηγήσουμε τις ελπίδες μας για να προκριθούμε. Σίγουρα δεν είμαστε το φαβορί, όμως θα κάνουμε ότι είναι δυνατό για να κερδίσουμε.
Ο μόνος τρόπος για να το πετύχουμε αυτό, και να κερδίσουμε, είναι το «Κίτιον» να είναι γεμάτο. Θέλουμε να δούμε τον φίλαθλο κόσμο της ΑΕΚ, της Λάρνακας και όλης της Κύπρου να είναι στο γήπεδο και να μας στηρίξει. Όταν μία ομάδα είναι ενωμένη, οι παίκτες, οι προπονητές, η διοίκηση και ο κόσμος, τότε μπορεί να καταφέρει πολύ μεγάλα πράγματα».
 

Δειτε Επισης

«Είμαστε υπέρ των αδικημένων λαών, δεν νιώθουμε την ανάγκη να πούμε συγγνώμη»
Το 39% των αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες πέρασε έλεγχο ντόπινγκ, πέντε θετικά κρούσματα
Ο Πρόεδρος ΚΟΑ κήρυξε την έναρξη της 10ης Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού
Η κατάθεση ψυχής της Καρολίνας Πελενδρίτου
Ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Οραντέα για το πρώτο βήμα πρόκρισης στους ομίλους του BCL
Στις 13 Οκτωβρίου έναρξη για την Basket League-Οι κληρώσεις για πρωταθλήματα ΚΟΚ
Αντίδραση Τόρε στο πανό που άνοιξαν φίλαθλοι του Παναθηναϊκού στη Λευκωσία
Ποιος είναι ο Νεμάνια Μάιντοβ που τιμωρήθηκε γιατί έκανε τον σταυρό του-«Ο Χριστός είναι ο βασιλιάς μου» έγραψε μετά την ποινή
Συνεχίζει και στους Ολυμπιακούς του Λος Άντζελες ο Παύλος Κοντίδης
Σίμανιτς: Ο Σέρβος βρήκε ομάδα έναν χρόνο μετά την απώλεια του νεφρού του