Σίφουνας o Παγδατης

Έχοντας απέναντί του έναν από τους πιο σταθερούς και ανεβασμένους τενίστες του 2016, ο Μάρκος Παγδατής έπιασε σπουδαία απόδοση και με 2-0 σετ επί του Ρομπέρτο Μπαουτίστα, πήρε το εισιτήριο για τους "4" του Dubai Championships! 

Την καλύτερή του πορεία στο 500αρι τουρνουά του Ντουμπάι ισοφάρισε ο Μάρκος Παγδατής ο οποίος θα δώσει το παρών για δεύτερη φορά στην καριέρα του στα ημιτελικά της σπουδαίας διοργάνωσης, περιμένοντας εκεί τον τενίστα που τον είχε αποκλείσει πολύ δύσκολα το 2010, τον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Ο 30χρονος Κύπριος, αποδείχθηκε πολύ δυνατός, τόσο αγωνιστικά όσο και πνευματικά, για τον Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκούτ και με το εντυπωσιακό 7-5, 6-0 επί του Ισπανού, Νο4 του ταμπλό, εξασφάλισε το δεύτερο εισιτήριο για την ημιτελική φάση του Dubai Tennis Championships!

Η αναμέτρηση ήταν συναρπαστική, ειδικά στο εναρκτήριο σετ εκεί όπου ο Μάρκος έσωσε πολλές ευκαιρίες του αντιπάλου του για break, μέχρι να πετύχει ο ίδιος το break στο 9ο game (5-4).

Ο Παγδατής δεν κατάφερε να σερβίρει για το προβάδισμα, όμως το έκανε λίγο αργότερα πέτυχε και δεύτερο συνεχόμενο break (6-5) στο σερβίς του Μπαουτίστα, κατακτώντας με 7-5 το 1ο σετ μετά από 66 αμφίρροπα λεπτά.

Πιέζοντας από πολύ νωρίς το σερβίς του αντιπάλου του, ο Μάρκος πέτυχε πολύ κρίσιμο break στο εναρκτήριο game του 2ου σετ και αυτό έπληξε ακόμα περισσότερο τη ψυχολογία του Ισπανού, δίνοντας επιπλέον ενέργεια, δύναμη και αυτοπεποίθηση στον ίδιο.

Έτσι, δεν έχασε ούτε ένα game στο 2ο σετ ο Κύπριος άσος και μετά από 1 ώρα και 36 λεπτά παιχνιδιού, φίλησε το κεντρικό court του Aviation Tennis Club, ανανεώνοντας το ραντεβού του για τους ημιτελικούς της Παρασκευής κόντρα  στον Φελισιάνο Λόπεζ.
 
Διαβάστε εδώ πως ο Φελισιάνο Λόπες πέρασε το εμπόδιο του Τζόκοβιτς
 
Πηγή: tennis24.gr
 
 

Δειτε Επισης

«Είμαστε υπέρ των αδικημένων λαών, δεν νιώθουμε την ανάγκη να πούμε συγγνώμη»
Το 39% των αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες πέρασε έλεγχο ντόπινγκ, πέντε θετικά κρούσματα
Ο Πρόεδρος ΚΟΑ κήρυξε την έναρξη της 10ης Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού
Η κατάθεση ψυχής της Καρολίνας Πελενδρίτου
Ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Οραντέα για το πρώτο βήμα πρόκρισης στους ομίλους του BCL
Στις 13 Οκτωβρίου έναρξη για την Basket League-Οι κληρώσεις για πρωταθλήματα ΚΟΚ
Αντίδραση Τόρε στο πανό που άνοιξαν φίλαθλοι του Παναθηναϊκού στη Λευκωσία
Ποιος είναι ο Νεμάνια Μάιντοβ που τιμωρήθηκε γιατί έκανε τον σταυρό του-«Ο Χριστός είναι ο βασιλιάς μου» έγραψε μετά την ποινή
Συνεχίζει και στους Ολυμπιακούς του Λος Άντζελες ο Παύλος Κοντίδης
Σίμανιτς: Ο Σέρβος βρήκε ομάδα έναν χρόνο μετά την απώλεια του νεφρού του