Κρίστιανσεν: «Εξάποντο το ντέρμπι με τον Απόλλωνα»

Σημαντικό και κρίσιμο για την μετέπειτα πορεία της ΑΕΚ χαρακτήρισε το ντέρμπι της Κυριακής (28/2)  με τον Απόλλωνα ο προπονητής της ομάδας Τόμας Κρίστιανσεν.
 
Από την πλευρά του ο Ιβάν Τρισκόφσκι επεσήμανε πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του γνωρίζουν τα πάντα για τον προσεχή τους αντίπαλο
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις
Τόμας Κρίστιανσεν: «Το παιχνίδι με τον Απόλλωνα είναι πολύ σημαντικό και κρίσιμο, γιατί είναι εξάποντο παιχνίδι. Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, ελπίζουμε να έχουμε και την στήριξη των φιλάθλων μας την Κυριακή. Αυτό που μπορώ να σας διαβεβαιώσω είναι ότι θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, πάμε 100% στο παιχνίδι, για να προσπαθήσουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς», δήλωσε ο Δανός τεχνικός.
 

Ιβάν Τρισκόφσκι: «Είναι μεγάλο παιχνίδι, ντέρμπι, σημαντικό και για τις δύο ομάδες.  Παίζουμε στην έδρα μας, αυτό είναι το πλεονέκτημα μας. Αναλύσαμε το παιχνίδι εδώ και μέρες, ξέρουμε τα πάντα για τον Απόλλωνα, ότι είναι μία πολύ ποιοτική και καλή ομάδα. Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, μας απομένει μία μέρα για να ολοκληρώσουμε την προετοιμασία και να πάμε έτοιμοι να το κερδίσουμε. Με την βοήθεια και του κόσμου, για αυτό και είπα προηγουμένως ότι παίζουμε εντός έδρας και έχουμε πλεονέκτημα και θα προσπαθήσουμε να το εκμεταλλευτούμε».
 

Δειτε Επισης

H Oμόνοια επικράτησε της ΑΕΚ με 1-0
«Δεν θα ανεχθούμε να τιμωρηθεί ξανά ο Απόλλωνας, εμείς ήμασταν θεατές»
Πήρε θέση η ΑΕΛ για τη μη διεξαγωγή του ντέρμπι-«Γεμάτο σκοτεινά σημεία και πτυχές»
Με νίκες προχώρησαν ΕΝΠ και Άρης-Η βαθμολογία του πρωταθλήματος
Με μεγάλο ντέρμπι στο ΓΣΠ ολοκληρώνεται η τρίτη αγωνιστική
Όλα τα φώτα στο μεγάλο ντέρμπι της Λεμεσού!
Με λεμεσιανό ντέρμπι συνεχίζεται το Cyprus League
Με... πιστολίες Ελ Αραμπί έκανε σεφτέ στο πρωτάθλημα ο ΑΠΟΕΛ
Σίφουνας η Πάφος, πάτησε την Ανόρθωση και συνεχίζει αλάνθαστη
Προσπάθεια για νέο προπονητή της Εθνικής την επόμενη εβδομάδα