«Θα είναι δύσκολο κόντρα στον Απόλλωνα αλλά…»

Ο Απόλλωνας είναι ο επόμενος αντίπαλος του ΑΠΟΕΛ μετά τη νίκη επί της Αγίας Νάπας. Μετά το παιχνίδι αυτό, ο Γιώργος Μερκής ρωτήθηκε για την πρώτο ματς απέναντι στην πρώην ομάδα του.
 
Για το ματς με την Αγία Νάπα: «Εμείς μπήκαμε σοβαρά. Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια, όλοι κυνηγούν να κερδίσουν ιδίως τον πρωτοπόρο. Από το πρώτο ημίχρονο με τα δυο γκολ δείξαμε ότι είμαστε το φαβορί. Τελειώσαμε στο δεύτερο ημίχρονο τον αγώνα ξανά με πολλή σοβαρότητα και βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι».
 
Για το ντέρμπι με τον Απόλλωνα: «Θα πάμε ετοιμοπόλεμοι στο Τσίρειο. Θα είναι ένα μεγάλο ντέρμπι. Πάντα το Απόλλων-ΑΠΟΕΛ και αντίθετα είναι δυνατά ντέρμπι και είμαστε πολύ αισιόδοξοι ότι θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Στόχος του ΑΠΟΕΛ είναι κάθε χρόνο το πρωτάθλημα και το κύπελλο και θα πράξουμε όπως πρέπει».
 
Για το γεγονός ότι είναι ιδιαίτερο για τον ίδιο: «Μεγάλωσα στον Απόλλωνα, σίγουρα συναισθηματικά θα είναι λίγο δύσκολο αλλά είμαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και με την βοήθεια των συμπαικτών μου και του κόσμου του ΑΠΟΕΛ νομίζω θα τα πάω περίφημα».

Δειτε Επισης

H Oμόνοια επικράτησε της ΑΕΚ με 1-0
«Δεν θα ανεχθούμε να τιμωρηθεί ξανά ο Απόλλωνας, εμείς ήμασταν θεατές»
Πήρε θέση η ΑΕΛ για τη μη διεξαγωγή του ντέρμπι-«Γεμάτο σκοτεινά σημεία και πτυχές»
Με νίκες προχώρησαν ΕΝΠ και Άρης-Η βαθμολογία του πρωταθλήματος
Με μεγάλο ντέρμπι στο ΓΣΠ ολοκληρώνεται η τρίτη αγωνιστική
Όλα τα φώτα στο μεγάλο ντέρμπι της Λεμεσού!
Με λεμεσιανό ντέρμπι συνεχίζεται το Cyprus League
Με... πιστολίες Ελ Αραμπί έκανε σεφτέ στο πρωτάθλημα ο ΑΠΟΕΛ
Σίφουνας η Πάφος, πάτησε την Ανόρθωση και συνεχίζει αλάνθαστη
Προσπάθεια για νέο προπονητή της Εθνικής την επόμενη εβδομάδα