Χαλαρά με Στάθη, Εφραίμ, Βάντερ και ντεμπούτο Εστρέλα

Συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα έδωσε ο ΑΠΟΕΛ, ο οποίος κέρδισε με την άνεσή του την Αγία Νάπα με 3-0 και παράτεινε την παραμονή του στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
 
Οι γαλαζοκίτρινοι επικράτησαν κατά κράτος του αντιπάλου, «καθάρισαν» νωρίς τον αγώνα, δίνοντας την ευκαιρία στον Τιμούρ Κετσπάγια να δώσει χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που τον χρειάζονταν.
 
 
 
Στην αρχική σύνθεση επανήλθε ξανά μετά τον τραυματισμό του ο Κωστάκης Αρτυματάς, ο οποίος πήρε τη θέση του τιμωρημένου Νούνο Μοράις στη μεσαία γραμμή, ενώ κάτω από τα δοκάρια βρέθηκε ξανά ο Ούρκο Πάρντο.
 
Η πίεση του ΑΠΟΕΛ έφερε καρπούς μόλις στο 12’, καθώς μετά από μπαλιά του Βάντερ, ο Εφραίμ με κεφαλιά άνοιξε το σκορ και έκανε το 1-0, δημιουργώντας παράλληλα προσωπικό ρεκόρ καριέρας (διαβάστε ΕΔΩ).
 

 

Οι γαλαζοκίτρινοι έκαναν ακόμη πιο απλά τα πράγματα στο 36’, όταν ο Βάντερ από δημιουργός έγινε εκτελεστής και με ένα εξαιρετικό τέρμα πέτυχε το 2-0. Πριν την ανάπαυλα, στο 44’, ο Βινίσιους σημάδεψε το δοκάρι.
 
 
Από εκεί και πέρα, το μόνο ερωτηματικό ήταν που θα σταματούσε ο δείκτης του σκορ και η μπίλια κάθισε στο 3-0, με τον Αλωνεύτη να χρίζεται σκόρερ, για δεύτερο σερί ματς μετά το πρωτάθλημα, και να γράφει το τελικό αποτέλεσμα. Το γκολ του Σωτηρίου στο 70’ ορθά ακυρώθηκε ως οφσάιντ.
 
Στο δεύτερο μέρος, ο Τιμούρ Κετσπάγια πέραν του Αλωνεύτη και τον Αλεξάνδρου, έβαλε στον αγώνα και τον Εστρέλα ο οποίος αγωνίστηκε για πρώτη φορά με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ.
 

 

 
Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
ΑΠΟΕΛ (Τιμούρ Κετσπάγια): 
Πάρντο, Αμορίν, Μιλάνοφ, Μερκής, Καρλάο, Γιαννιώτας (71' Εστρέλα), Βινίσιους, Αρτυματάς (62' Αλεξάνδρου), Εφραίμ (46' Αλωνεύτης), Βάντερ, Σωτηρίου.
Αγία Νάπα (Πανίκος Πρωτοπαπάς): Πριντιγκάρ, Μέρτακκας, Σκόπλιακ, Αντωνίου, Κατσιάτης, Γεωργίου, Λαμπρόπουλος (67' Μάρκου), Κατσής, Τζιωρτζής (55' Πιερέττης), Μάχαττου (76' Μουλαζίμης), Ανδρέου.
Σκόρερ: 12' Εφραίμ, 36' Βάντερ, 64' Αλωνεύτης.
Κίτρινες: Μερκής / Μαχάττου, Κατσιατής
Διαιτητής: Νικόλας Αθανασίου
Α' Βοηθός: Ανδρέας Π. Ανδρέου
Β' Βοηθός: Νίκος Εγγλέζου
4ος: Σάββας Ζαφείρης
Παρατηρητής: Ιωάννης Χατζηιωσήφ
 
 

Δειτε Επισης

H Oμόνοια επικράτησε της ΑΕΚ με 1-0
«Δεν θα ανεχθούμε να τιμωρηθεί ξανά ο Απόλλωνας, εμείς ήμασταν θεατές»
Πήρε θέση η ΑΕΛ για τη μη διεξαγωγή του ντέρμπι-«Γεμάτο σκοτεινά σημεία και πτυχές»
Με νίκες προχώρησαν ΕΝΠ και Άρης-Η βαθμολογία του πρωταθλήματος
Με μεγάλο ντέρμπι στο ΓΣΠ ολοκληρώνεται η τρίτη αγωνιστική
Όλα τα φώτα στο μεγάλο ντέρμπι της Λεμεσού!
Με λεμεσιανό ντέρμπι συνεχίζεται το Cyprus League
Με... πιστολίες Ελ Αραμπί έκανε σεφτέ στο πρωτάθλημα ο ΑΠΟΕΛ
Σίφουνας η Πάφος, πάτησε την Ανόρθωση και συνεχίζει αλάνθαστη
Προσπάθεια για νέο προπονητή της Εθνικής την επόμενη εβδομάδα