Eύκολα η Ομόνοια, επιστρέφει στη β' κατηγορία η Ένωση

Η Ένωση θα πρέπει να θεωρείται η δεύτερη ομάδα, μετά την Αγία Νάπα, η οποία θα οδηγηθεί με απευθείας υποβιβασμό στη β’ κατηγορία. Οι βυσσινί έχασαν στην προτελευταία αγωνιστική με 4-1 από την Ομόνοια και πλέον βαθμολογικά είναι δύσκολο να γλιτώσει το μοιραίο.
 
 
Ουσιαστικά, η Ένωση δεν έχει την τύχη στα χέρια της, καθώς με βάση τα δεδομένα αυτής της στιγμής μόνο τον Εθνικό μπορεί να ξεπεράσει. Αυτό θα γίνει εφόσον η ομάδα της Άχνας δεν πάρει ούτε ένα βαθμό στα παιχνίδι με ΑΕΛ και Νέα Σαλαμίνα και παράλληλα η Ένωση θα κερδίσει την Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Συνδυασμός που σαφώς είναι δύσκολο να βρει εφαρμογή.
 
Από την άλλη, η Ομόνοια πήρε δεύτερη σερί νίκη (μετά από αυτήν με τον Άρη) και έφτασε τους 46 βαθμούς, κρατώντας επαφή με τους προπορευόμενους.

 

 
Το παιχνίδι αποδείχθηκε εύκολο για την Ομόνοια, η οποία επέβαλε το ρυθμό της από την αρχή του αγώνα. Μάλιστα, μέχρι το 26΄βρέθηκε μπροστά στο σκορ με 2-0 με τέρματα των Ρούνιε (22’) και Μπαντιμπάγκα (26’).
 
Η Ένωση μείωσε σε 2-1 στο 38’ με τον Μπούκορατς και αναπτέρωσε τις ελπίδες της για θετικό αποτέλεσμα, όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη των απαιτήσεων του αγώνα. Οι βυσσινί παρουσιάστηκαν με μπόλικο άγχος και δεν μπορούσαν να ολοκληρώσουν επιτυχώς τις προσπάθειές τους.
 
Η Ομόνοια ήταν η απόλυτη κυρίαρχος και στο δεύτερο ημίχρονο, αφού μόλις στο 49’ ο Σέρινταν ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-1, ενώ η συνεχή πίεση προς την αντίπαλη εστία έφερε και τέταρτο τέρμα το 88’, με τον Κιρμ να γράφει το τελικό 4-1.
 
Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Παραλίμνι (Ρονι βαν Χενέουχντεν): Σαντίνι, Πάρπας, Μπόγιοβιτς, Πιερέττης, Βαλλιάνος, Βαν Ράνσμπεεκ (60' Κοσμά), Μπούκορατς, Τουνκαρά (59' Μπασόφ), Σαλάι (86' Γιωργκάτζης), Βούσκεβιτς, Παπαδόπουλος.
Ομόνοια (Βλάνταν Μιλόγεβιτς): Παναγή, Καρλίτος, Ρομαρίκ, Ρούνιε, Χαφέζ, Οικονομίδης, Φυλακτού, Μπεμπέ, Μπαντιμπάνγκα (89' Κασμί), Εζέ (63' Κιρμ), Σέρινταν (87' Ρουσιάς).
Σκόρερ: Μπούκορατς 38' / Ρούνιε 22', Μπαντιμπάνγκα 26', Σέρινταν 49', Κιρμ 88'
Κίτρινες: Μπόγιοβιτς, Μπούκορατς (4η), Πιερέττης, Μπασιόφ / Φυλακτού
Διαιτητής: Βασίλης Δημητρίου
Α' Βοηθός: Αθηνόδωρος Ιωάννου
Β' Βοηθός: Πέτρος Πέτρου
4ος: Νικόλας Νεοκλέους
Παρατηρητής: Ανδρέας Ξάνθου
  
 

Δειτε Επισης

H Oμόνοια επικράτησε της ΑΕΚ με 1-0
«Δεν θα ανεχθούμε να τιμωρηθεί ξανά ο Απόλλωνας, εμείς ήμασταν θεατές»
Πήρε θέση η ΑΕΛ για τη μη διεξαγωγή του ντέρμπι-«Γεμάτο σκοτεινά σημεία και πτυχές»
Με νίκες προχώρησαν ΕΝΠ και Άρης-Η βαθμολογία του πρωταθλήματος
Με μεγάλο ντέρμπι στο ΓΣΠ ολοκληρώνεται η τρίτη αγωνιστική
Όλα τα φώτα στο μεγάλο ντέρμπι της Λεμεσού!
Με λεμεσιανό ντέρμπι συνεχίζεται το Cyprus League
Με... πιστολίες Ελ Αραμπί έκανε σεφτέ στο πρωτάθλημα ο ΑΠΟΕΛ
Σίφουνας η Πάφος, πάτησε την Ανόρθωση και συνεχίζει αλάνθαστη
Προσπάθεια για νέο προπονητή της Εθνικής την επόμενη εβδομάδα