«Κύπριοι και Λιβανέζοι φίλαθλοι με βοήθησαν απίστευτα»

Στον τελικό του τουρνουά στο Ντουμπάι αγωνίζεται σήμερα (27/02) ο Μάρκος Παγδατής, ο οποίος σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στη βοήθεια που έχει από Κύπριους και Λιβανέζους που βρίσκονται το Ντουμπάι.
 
H αναμέτρηση του Κύπριου αντισφαιριστή με τον Σταν Βάβρινκα αναμένεται να αρχίσει γύρω στις 19:00. Προηγουμένως θα διεξαχθεί ο τελικός του διπλού.
 
Για το ματς με τον Λόπεζ: «Στα πρώτα δυο σετ έπαιζα καλά απλά δεν μπορούσα να σερβίρω. Είχα πρόβλημα με το σερβίς μου αλλά βρήκα τρόπο να κερδίσω και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Είναι ακόμα μια νίκη, ένας τελικός σε 500άρι τουρνουά και είναι σημαντική νίκη για μένα. Το να παίζεις χωρίς καλό σερβίς και να μένεις κοντά στον Φελισιάνο Λόπεζ δεν είναι εύκολο. Είμαι χαρούμενος που βρήκα τρόπο να κερδίσω».
 
Για τον κόσμο που βρίσκεται στην κερκίδα: «Οι φίλαθλοι με βοήθησαν απίστευτα, χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσα να επιβιώσω αυτή την δοκιμασία. Είναι πολλοί Κύπριοι εδώ και πολλοί Λιβανέζοι που είναι η δεύτερη πατρίδα μου και είναι ωραίο να είμαι εδώ, απολαμβάνω που παίζω στο Ντουμπάι».
 
Για τον τελικό: «Θα είναι ένα ενδιαφέρον παιχνίδι. Θα μιλήσω με τον προπονητή μου. Αυτή την στιγμή δεν θέλω να σκέφτομαι πολύ τον τελικό, θέλω να χαλαρώσω, να κάνω την αποκατάστασή μου και θα δούμε πως θα πάει».
 

 

Δειτε Επισης

«Είμαστε υπέρ των αδικημένων λαών, δεν νιώθουμε την ανάγκη να πούμε συγγνώμη»
Το 39% των αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες πέρασε έλεγχο ντόπινγκ, πέντε θετικά κρούσματα
Ο Πρόεδρος ΚΟΑ κήρυξε την έναρξη της 10ης Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού
Η κατάθεση ψυχής της Καρολίνας Πελενδρίτου
Ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Οραντέα για το πρώτο βήμα πρόκρισης στους ομίλους του BCL
Στις 13 Οκτωβρίου έναρξη για την Basket League-Οι κληρώσεις για πρωταθλήματα ΚΟΚ
Αντίδραση Τόρε στο πανό που άνοιξαν φίλαθλοι του Παναθηναϊκού στη Λευκωσία
Ποιος είναι ο Νεμάνια Μάιντοβ που τιμωρήθηκε γιατί έκανε τον σταυρό του-«Ο Χριστός είναι ο βασιλιάς μου» έγραψε μετά την ποινή
Συνεχίζει και στους Ολυμπιακούς του Λος Άντζελες ο Παύλος Κοντίδης
Σίμανιτς: Ο Σέρβος βρήκε ομάδα έναν χρόνο μετά την απώλεια του νεφρού του