Ράσφορντ & ManUtd "σκότωσαν" την ʼρσεναλ, ανατροπή η Τότεναμ

Λαγό από το καπέλο έχει βγάλει ο Λουί φαν Χάαλ, καθώς στο ντεμπούτο του στην Premier League ο Μάρκους Ράσφορντ έβαλε δύο γκολ και οδήγησε τη Γιουνάιτεντ σε νίκη με 3-2 επί της Άρσεναλ στο Μάντσεστερ.

Θυμίζουμε πως την Πέμπτη ο 18άχρονος Άγγλος επιθετικός στο ντεμπούτο σε όλες τις διοργανώσεις πέτυχε επίσης δύο γκολ στο 5-1 επί της Μίντιλαντ για το Europa League.

Ο Ράσφορντ σκόραρε στο 29' και στο 32', δίνοντας προβάδισμα με 2-0 στους "κόκκινους διαβόλους", ενώ έκανε την ασίστ στον Αντέρ Ερέρα για το 3-1 στο 65'.

Η Άρσεναλ μείωσε την πρώτη φορά από με τον Ντάνι Γουέλμπεκ και την δεύτερη με τον Μεσούτ Εζίλ, αλλά δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα, η οποία την αφήνει και πάλι 5 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο, Λέστερ.  
 
Έμεινε στο -2 η Τότεναμ

Λίγο έλειψε και η Τότεναμ να μείνει στο -5 από την Λέστερ, καθώς η Σουόνσι ήταν μπροστά στο σκορ στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, αλλά οι "σπερς" έκαναν ανατροπή και παρέμειναν 2 βαθμούς πίσω από την ομάδα του Κλάουντιο Ρανιέρι.

Ο Παλόσκι είχε ανοίξει το σκορ για τους Ουαλούς στο 19', απάντησε ο Σαντλί στο 70' και στο 77'ολοκλήρωσε την σπουδαία ανατροπή για τους Λονδρέζους ο Ρόουζ.
 
 
Το σόου του Φαν Χάαλ
Ο Λουί φαν Χάαλ έδωσε σόου κατά την διάρκεια της αναμέτρησης στο "Ολντ Τράφορντ", καθώς διαμαρτυρόμενος για ένα φάουλ έκανε αναπαράσταση στον 4ο διαιτητή, πέφτοντας στο έδαφος...
 
 

Δειτε Επισης

Το μήνυμα του Κουρτουά στον Τερ Στέγκεν-«Με πόνεσε πολύ που σε είδα να φεύγεις έτσι από το γήπεδο»
Ενδιαφέρον από τη Σαουδική Αραβία για τη Σουλούκου
Το ξέσπασμα του Γκουαρδιόλα μετά το 1-1, κλώτσησε την καρέκλα του στον πάγκο
Η Μίλαν πήρε το ντέρμπι απέναντι στην Ίντερ με ήρωα τον Γκάμπια
Επίσημη παραίτηση της Σουλούκου από την Ρόμα
Έπεσε σε παγίδα η Τζιρόνα και η Βαλένθια πήρε την πρώτη της νίκη
Η Ρεάλ έπρεπε να την… ιδρώσει τη φανέλα, αλλά έφτασε στην τεσσάρα κόντρα στην Εσπανιόλ
Ο Ναδάλ κρύβεται πίσω από την τεράστια επιτυχία του ντοκιμαντέρ της Χεορχίνα Ροντρίγκες
Ο Γκάρεθ Μπέιλ απάντησε στο αιώνιο ερώτημα Μέσι ή Ρονάλντο και το βίντεο έγινε viral
Νέο ρεκόρ από τον «τυφώνα» Κέιν