Στρατής: «Χαρακτηρισμοί όπως μιζαδόροι δεν έχουν θέση στην Ένωση»

Τη δυσαρέσκεια του για κάποια σχόλια και χαρακτηρισμούς προς το συμβούλιο της Ένωσης, εξέφρασε μέσω μηνύματος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook το μέλος της διοίκησης Κώστας Στρατής.
 
Αναλυτικά: 
Δυστυχώς στο πιο κρίσιμο παιχνίδι της χρονιάς, φανήκαμε ανεπαρκείς. Δεν μπορώ να ξέρω αν έφταιξε το άγχος και η πίεση ή αν όπως λέμε στην καθομιλουμένη "τόση εν η δύναμη μας".
Αυτό που μπορώ να ξέρω είναι ότι τα πράγματα θα είναι πάρα πολύ δύσκολα με τον υποβιβασμό. Η Β' Κατηγορία είναι ο φτωχός συγγενής της Α' και όλα είναι διαφορετικά.
Προσωπικά αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω τη στεναχώρια μου για την κατάληξη της φετινής χρονιάς αλλά και τη δυσαρέσκεια μου για κάποια "σχόλια" που μετά το παιχνίδι αναρτήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Θα μπορούσα να το αποφύγω αφού στοχοποιήθηκαν συγκεκριμένα άτομα και επειδή έτσι κι αλλιώς για 8 ολόκληρα χρόνια στην Ένωση δεν ασχολήθηκα ποτέ με παίκτες και προπονητές. Υπηρέτησα το σωματείο μου από πολύ διαφορετικά και επίσης νευραλγικά πόστα, όμως σεβόμενος πρώτα τον εαυτό μου και μετά τους συναδέλφους μου στο ΔΣ, πρέπει να τοποθετηθώ.
Έχω ξαναπεί με έμφαση, ότι η κριτική είναι μέρος του παιχνιδιού και είναι καλοδεχούμενη, είτε αρέσει είτε όχι στις εκάστοτε διοικήσεις. Ναι, να κριθούν οι επιλογές παικτών, προπονητών ή οποιαδήποτε άλλα διοικητικά λάθη μπορεί να έγιναν. Όμως για όνομα του Θεού, χαρακτηρισμοί όπως κοπρόσκυλλα, μιζαδόροι, μισθοφόροι, δεν έχουν θέση και ιδιαίτερα για μέλη αυτής της Διοίκησης. Και εξηγώ:
Ας θυμηθούμε σε ποια κατάσταση ήταν το σωματείο πριν 2 χρόνια και πόση πίεση έπεσε σε σημερινά μέλη του ΔΣ για να αναλάβουν. 
Ας θυμηθούμε πόσες προσπάθειες έγιναν για εξεύρεση οικονομικών πόρων, για να ξεπερνούμε το μεγάλο εμπόδιο των κριτηρίων ΟΥΕΦΑ.
Ας μην ξεχνούμε τι έχει συμβεί φέτος με τα διαιτητικά λάθη τα οποία ήταν απανωτά και στοίχισαν πάρα πολλούς βαθμούς.
Ας μην ξεχνούμε ότι το κυριότερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει σήμερα το ποδόσφαιρο μας είναι "το στοίχημα", με την Ένωση να είναι ίσως το πιο καθαρό σωματείο, ότι και αν σημαίνει αυτό. Κάποιοι το εκλαμβάνουν σαν αδυναμία και το χλευάζουν και κάποιοι το εκτιμούν και αναγνωρίζουν την αγνή προσπάθεια. 
Ζούμε όλοι στον ίδιο μικρό χώρο και πρέπει να είμαστε προσεχτικοί. Θα επαναλάβω ότι ο καθένας δικαιούται να πει και να γράψει τη γνώμη του, αναφερόμενος σε όποιον θέλει και σε ότι θέλει. Η κριτική πάντα βοηθά και πρέπει να είναι καλοδεχούμενη. Όμως μακριά από βρισιές και χαρακτηρισμούς. Είμαστε όλοι μια οικογένεια...
 
 
 

Δειτε Επισης

H Oμόνοια επικράτησε της ΑΕΚ με 1-0
«Δεν θα ανεχθούμε να τιμωρηθεί ξανά ο Απόλλωνας, εμείς ήμασταν θεατές»
Πήρε θέση η ΑΕΛ για τη μη διεξαγωγή του ντέρμπι-«Γεμάτο σκοτεινά σημεία και πτυχές»
Με νίκες προχώρησαν ΕΝΠ και Άρης-Η βαθμολογία του πρωταθλήματος
Με μεγάλο ντέρμπι στο ΓΣΠ ολοκληρώνεται η τρίτη αγωνιστική
Όλα τα φώτα στο μεγάλο ντέρμπι της Λεμεσού!
Με λεμεσιανό ντέρμπι συνεχίζεται το Cyprus League
Με... πιστολίες Ελ Αραμπί έκανε σεφτέ στο πρωτάθλημα ο ΑΠΟΕΛ
Σίφουνας η Πάφος, πάτησε την Ανόρθωση και συνεχίζει αλάνθαστη
Προσπάθεια για νέο προπονητή της Εθνικής την επόμενη εβδομάδα