Προς Θεσσαλονίκη ο Πίντο

Σε επαφές με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης βρίσκεται ο Έλιο Πίντο. Ο Πορτογάλος μέσος μετά το ναυάγιο της μεταγραφής του στην Ανόρθωση ψάχνει ποδοσφαιρική στέγη και σύμφωνα με ελλαδικά δημοσιεύματα είναι σε επαφές με τον Ηρακλή, όπου βρέθηκε προ των πυλών τον περασμένο Γενάρη.
 
Αναλυτικά το δημοσίευμα του sdna
Στον Ηρακλή άφηναν ανοικτό το ενδεχόμενο να προχωρήσουν σε μία ακόμα μεταγραφή, ενός παίκτη που αγωνίζεται στον άξονα. Ο παίκτης αυτός σύμφωνα με πληροφορίες είναι ο Ελιο Πίντο, καθώς ανάμεσα στις δύο πλευρές υπάρχει ανοικτός δίαυλος επικοινωνίας από χθες, με τις ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο 31χρονος μέσος βρίσκεται στο στόχαστρο κι άλλη ελληνικής ομάδας. 
 
Ο Πορτογάλος χαφ, βρέθηκε και το καλοκαίρι μία ανάσα από τον Ηρακλή και μάλιστα είχε έρθει στη Θεσσαλονίκη, είχε φωτογραφηθεί στα γραφεία της Μίκρας, ωστόσο την τελευταία στιγμή η μεταγραφή του "χάλασε" διότι προτίμησε να υπογράψει σε ομάδα του Κατάρ, η οποία του πρόσφερε συμβόλαιο με υψηλές οικονομικές απολαβές. 
 
Τα πράγματα γι' αυτόν δεν εξελίχθηκαν όπως θα ήθελε, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από εκεί. Ο Πίντο που από το πέρασμα του στην Κύπρο, με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ, έχει καλό όνομα, άμεσα βρέθηκε στο στόχαστρο της Ανόρθωσης, όμως η μεταγραφή του κρίθηκε εκπρόθεσμη από τη ΦΙΦΑ και δεν προχώρησε. 
 
Ετσι, ο Ηρακλής που αναζητεί παίκτη στη θέση του δεν έχασε την ευκαιρία και ήρθε σε επαφή μαζί του και δεν αποκλείεται αν υπάρξει συμφωνία στο οικονομικό, ο 31χρονος να έρθει ξανά στη Θεσσαλονίκη, αυτή τη φορά για να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα.
 

Δειτε Επισης

Σκάουτ από την ΑΕΚ Αθηνών για τον Πίττα στη Στοκχόλμη-«Τους έδωσα κάτι καλό για να δουν»
ΒΙΝΤΕΟ: Εξάρα η ΑΪΚ Στοκχόλμης κόντρα στη Νορκόπινγκ, δύο γκολ ο Πίττας
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τα παιχνίδια του δεύτερο γκρουπ
Ο Φανιέρος πρόσφερε το μεγαλύτερο ποσό στον έρανο της Ανόρθωσης εις μνήμη του πατέρα του
H συμφωνία του Ουάρντα με τη Δόξα, τα ψυχολογικά προβλήματα και οι 150 χιλιάδες
Εννέα χρόνια αήττητος ο ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ κόντρα στην ΑΕΚ
Η υπόσχεση του Μπεν Σιμόν, οι δύο νίκες επί του ΑΠΟΕΛ και οι πιθανές επιστροφές
Κλήση για προπονήσεις της Εθνικής Γυναικών ενόψει Γεωργίας
Το συγκινητικό μήνυμα των οπαδών της Πάφου για τον Νάσο-«Αυτό το κύπελλο το θέλουμε και για σένα»
Η Ανόρθωση έβγαλε σε δημοπρασία συλλεκτική μπάλα με υπογραφές από τους κορυφαίους παίκτες της