«Παγώνει» τις εξελίξεις με Πάους ο Πουλλαΐδης

Ο ισχυρός άνδρας της Ανόρθωσης Χρίστος Πουλλΐδης απέδειξε για άλλη μια φορά ότι δεν είναι άνθρωπος που λαμβάνει αποφάσεις εν βρασμώ ψυχής.
 
Ο πρόεδρος της «Κυρίας» ήρθε εσπευσμένα στην Κύπρο μετά την βαριά ήττα με 3-0 από την ΑΕΚ και το φιάσκο στην υπόθεση μεταγραφής του Έλιο Πίντο που έφερε μουρμούρα και μεγάλωσε την αμφισβήτηση.
 
Ο κ.Πουλλαΐδης εκνευρίστηκε πολύ με την εξέλιξη στην υπόθεση Πίντο και γι’ αυτό έλαβε την απόφαση να δώσει απολυτήριο στον τεχνικό διευθυντή Σταν Φαλξ, από τον οποίο είχε παράπονο για τον αργοπορημένο μεταγραφικό προγραμματισμό του Ιανουαρίου.
 
Κατά τη διάρκεια της σημερινής μέρας ο πρόεδρος της Ανόρθωσης είχε πολύωρη συνάντηση με ολόκληρο το τεχνικό επιτελείο της ομάδας και όχι μόνο. Ο κ.Πουλλαΐδης δεν έχει λάβει ακόμη καμία απόφαση για το μέλλον του Αντρέ Πάους, η θέση του οποίου είναι επισφαλής, εντούτοις τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο.
 
Η προφορική συμφωνία με τον Πάμπο Χριστοδούλου έγινε μεταξύ του πρώην ομοσπονδιακού προπονητή και του υπεύθυνου προγραμματισμού της Ανόρθωσης Φραγκέσκου Χατζημιχαήλ, όμως εν αγνοία του προέδρου της Ανόρθωσης.
 
Ο Χρίστος Πουλλαΐδης έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον Πάμπου Χριστοδούλου και σε περίπτωση που λάβει την απόφαση για αποχώρηση του Πάους, θα είναι ο επικρατέστερος για την τεχνική ηγεσία της ομάδας, όχι όμως δεδομένος.
 
Το μοντέλο τεχνικού διευθυντή δεν εγκαταλείπεται στην ομάδα της Αμμοχώστου, παρά το άδοξο και πρόωρο τέλος στις συνεργασίες με Φαν Λέουβεν και Σταν Φάλξ. Υπάρχει η πρόθεση για πρόσληψη νέου τεχνικού διευθυντή και δεν αποκλείεται μάλιστα αυτό να είναι και η προτεραιότητα της διοίκησης.
 
Κατά τη διάρκεια της Κυρίακής (7/1) ο Χρίστος Πουλλαΐδης θα έχει συνάντηση με αντιπροσωπεία των οργανωμένων οπαδών, ώστε να εξομαλυνθεί η κατάσταση. Τα όσα κατήγγειλαν στην ανακοίνωσή τους οι οργανωμένοι οπαδοί είναι πολύ σοβαρά και ο πρόεδρος της Ανόρθωσης είναι πρόθυμος να μιλήσει μαζί τους, ώστε να μπει τέλος στην εσωτερική διαμάχη που ξέσπασε. 
 

Δειτε Επισης

Παναθηναϊκός: Ο Λίλο χάρισε τη νίκη στην Αλβανία με απόκρουση πέναλτι στο φινάλε
Ανακοίνωσε Kecskés η ΑΕΛ
Επίσημη η μεταγραφή Pizzi στον ΑΠΟΕΛ
Έξαλλος ο Νεοφυτίδης με τον Ροναλντίνιο -«Να αποκλειστεί από όλες τις διοργανώσεις των UEFA και FIFA»
Χαμόγελα από το νικηφόρο ξεκίνημα της Κύπρου-Το μήνυμα της ΚΟΠ ενόψει της δύσκολης συνέχειας
Φιλική νίκη της Εθνικής Ελπίδων επί της Λευκορωσίας με 2-1
Νίκη της Κύπρου σε επίσημη διοργάνωση έπειτα από πέντε χρόνια-«Δεν χρειάζεται να πετάμε στα σύννεφα»
Απίστευτη καταγγελία Νεοφυτίδη-«Κήρυξαν λιποτάκτη τον Τζούλιου»
Η Εθνική Ελπίδων αντιμετωπίζει σε φιλικό τη Λευκορωσία
Η Εθνική Ανδρών στο ποδόσφαιρο αντιμετωπίζει την Λιθουανία για το Nations League