«Οι μίζες του Φραγκέσκου και η συμφωνία με Πάμπο εν αγνοία Πουλλαΐδη»

Ολομέτωπη επίθεση στον εκτελεστικό σύμβουλο της Ανόρθωσης Φραγκέσκο Χατζημιχαήλ εξαπέλυσαν οι οργανωμένοι οπαδοί της Ανόρθωσης, οι οποίοι στην χθεσινοβραδινή ανακοίνωσή τους κατηγόρησαν τον υπεύθυνο προγραμματισμού της «Κυρίας» (χωρίς να τον κατονομάσουν) για μίζες μέσω των μεταγραφών της ομάδας.
 
Όπως ισχυρίζονται οι οπαδοί της Ανόρθωσης, ο Φραγκέσκος Χατζημιχαήλ μεσολάβησε για να έρθει στην ομάδα ποδοσφαιριστής, στη λήξασα μεταγραφική περίοδος, που δεν ήταν καθ’ υπόδειξη της τεχνικής ηγεσίας και του τεχνικού διευθυντή, με σκοπό να αποκομίσει μίζες.
 
Κατηγορούν δε τον κ. Χατζημιχαήλ ότι συμφώνησε με τον Πάμπο Χριστοδούλου, χωρίς καν να πάρει εντολή από το πρόεδρο της ομάδας Χρίστο Πουλλαΐδη. Οι οργανωμένοι οπαδοί της Ανόρθωσης ζήτησαν την παραίτηση του εκτελεστικού συμβούλου καθώς και τον διευθυντή του σωματείου Ανδρέα Θεμιστοκλέους.
 
Συμφωνία με Πάμπο εν αγνοία Πουλλαΐδη
Η άφιξη του Χρίστου Πουλλαΐδη στην Κύπρο το πρωί του Σαββάτου θα δρομολογήσει εξελίξεις. Ο πρόεδρος της Ανόρθωσης έχει επαφές με ολόκληρο το τεχνικό επιτελείο, ενώ θα μιλήσει με όλους τους εμπλεκόμενους, ώστε να πάρει τις κατάλληλες αποφάσεις.
 
Τα πάντα είναι πιθανά, με τη θέση του Αντρέ Πάους να μοιάζει εξαιρετικά επισφαλής και τον Πάμπο Χριστοδούλου να περιμένει στη γωνία. Μπορεί η επικοινωνία Φραγκέσκου-Χριστοδούλου να μην είχε επίσημη μορφή, εντούτοις ο πρώην ομοσπονδιακός προπονητής χαίρει της εμπιστοσύνης και του Χρίστου Πουλλαΐδη και εφόσον αποφασισθεί η διακοπή της συνεργασίας με τον Πάους, θα είναι ο επικρατέστερος για ν’ αναλάβει τις τύχες της «Κυρίας».
 
Διαβάστε ΕΔΩ την ανακοίνωση των οργανωμένων οπαδών της Ανόρθωσης

Δειτε Επισης

Παναθηναϊκός: Ο Λίλο χάρισε τη νίκη στην Αλβανία με απόκρουση πέναλτι στο φινάλε
Ανακοίνωσε Kecskés η ΑΕΛ
Επίσημη η μεταγραφή Pizzi στον ΑΠΟΕΛ
Έξαλλος ο Νεοφυτίδης με τον Ροναλντίνιο -«Να αποκλειστεί από όλες τις διοργανώσεις των UEFA και FIFA»
Χαμόγελα από το νικηφόρο ξεκίνημα της Κύπρου-Το μήνυμα της ΚΟΠ ενόψει της δύσκολης συνέχειας
Φιλική νίκη της Εθνικής Ελπίδων επί της Λευκορωσίας με 2-1
Νίκη της Κύπρου σε επίσημη διοργάνωση έπειτα από πέντε χρόνια-«Δεν χρειάζεται να πετάμε στα σύννεφα»
Απίστευτη καταγγελία Νεοφυτίδη-«Κήρυξαν λιποτάκτη τον Τζούλιου»
Η Εθνική Ελπίδων αντιμετωπίζει σε φιλικό τη Λευκορωσία
Η Εθνική Ανδρών στο ποδόσφαιρο αντιμετωπίζει την Λιθουανία για το Nations League