Π.Χριστοδούλου: "Δεν με φοβίζει τίποτα, γνωρίζω το ρίσκο"

Στην ομάδα όπου δοξάστηκε επέστρεψε και επίσημα ο Πάμπος Χριστοδούλου. Ο άνθρωπος που οδήγησε το 2012 την ΑΕΛ στην κατάκτηση του πρωταθλήματος ύστερα από 44 ολόκληρα χρόνια, επιστρέφει στους «γαλαζοκίτρινους» και δήλωσε έτοιμος να δουλέψει σκληρά με στόχο να επαναφέρει τη Λεμεσιανή ομάδα στον δρόμο των επιτυχιών.
 
Ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός, συνοδεία του ατζέντη του Πασχάλη Παπαδόπουλου, παρουσιάστηκε και επίσημα από τη διοίκηση της ΑΕΛ με τον πρόεδρό της Ανδρέα Σοφοκλέους να δηλώνει πως για την απόφαση επιστροφής του Πάμπου Χριστοδούλου έπαιξε ρόλο το λαϊκό αίσθημα.
 
Δήλωση Σοφοκλέους
«Με μεγάλη χαρά αποδέχθηκε την πρότασή μας και θα συνεχίσει μαζί μας για τον επόμενο 1,5 χρόνο. Ελπίζω να μείνει πολλά χρόνια για νέες επιτυχίες και τίτλους. Το λαϊκό αίσθημα έπαιξε ρόλο στο να επιστρέψει. Ο κόσμος πρέπει να έρθει κοντά. Θεωρώ ότι ο Πάμπος επέστρεψε σπίτι του, όλοι θα είμαστε δίπλα του».
 
Δήλωση Πάμπου Χριστοδούλου
"Ποτέ δεν έχω πει μεγάλα λόγια. Για μένα πάνω απ' όλα είναι η σκληρή δουλειά. Αν θέλει η ομάδα να έχει τύχη, θα πρέπει να γίνει μια μεγάλη οικογένεια. Θα πρέπει όλοι να στηρίξουν την ομάδα, για να παλεύει στο γήπεδο και να τη σέβονται, όπως ήταν το 2012. Είναι δύσκολο το έργο μας γιατί η ΑΕΛ δεν είναι σε καλή θέση αυτή τη στιγμή. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και τον κόσμο για την αγάπη του. Υπόσχομαι σκληρή δουλειά και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για το μεγαλείο αυτής της ομάδας Είδα την ΑΕΛ όταν έφυγα και μπορώ να πω ότι δικαιούταν να πάρει ένα τίτλο. Έχουμε καταλήξει στο επιτελείο και θα ανακοινωθεί σύντομα. Δεν με φοβίζει το δύσκολο έργο γιατί ξέρω τις δυνατότητες της ΑΕΛ. 
 
Aν νιώθει πίεση τώρα που οι προσδοκίες είναι περισσότερες: "Οι προσδοκίες του κόσμου και αυτό που ζητά, είναι να βλέπει την ομάδα και να την χαίρεται. Αυτό που έχει σημασία είναι η σκληρή δουλειά και η οργάνωση ώστε να μπουν οι βάσεις για να έχει η ομάδα παρόν και μέλλον".
 
Aν είναι ρίσκο η επιστροφή του: Γνωρίζω το ρίσκο. Αυτό που θα προσπαθήσουμε με τους παίκτες είναι να επαναφέρουμε το όνομα της ΑΕΛ. Δεν με φοβίζει τίποτα. Σίγουρα δεν είναι η αρχή της σεζόν για να αλλάξουμε πράγματα. Πρέπει να ηρεμίσει η ομάδα και να δούμε τον προγραμματισμό την νέα σεζόν.
 
Ερώτηση για τον κ. Σοφοκλέους αν ήταν λάθος η αποδέσμευση του Πάμπου Χριστοδούλου: Το πιο σημαντικό είναι ότι επέστρεψε. Τον πιστεύουμε και τον στηρίζουμε. Ο χρόνος θα δείξει το αποτέλεσμα. 
 
 

Δειτε Επισης

Παναθηναϊκός: Ο Λίλο χάρισε τη νίκη στην Αλβανία με απόκρουση πέναλτι στο φινάλε
Ανακοίνωσε Kecskés η ΑΕΛ
Επίσημη η μεταγραφή Pizzi στον ΑΠΟΕΛ
Έξαλλος ο Νεοφυτίδης με τον Ροναλντίνιο -«Να αποκλειστεί από όλες τις διοργανώσεις των UEFA και FIFA»
Χαμόγελα από το νικηφόρο ξεκίνημα της Κύπρου-Το μήνυμα της ΚΟΠ ενόψει της δύσκολης συνέχειας
Φιλική νίκη της Εθνικής Ελπίδων επί της Λευκορωσίας με 2-1
Νίκη της Κύπρου σε επίσημη διοργάνωση έπειτα από πέντε χρόνια-«Δεν χρειάζεται να πετάμε στα σύννεφα»
Απίστευτη καταγγελία Νεοφυτίδη-«Κήρυξαν λιποτάκτη τον Τζούλιου»
Η Εθνική Ελπίδων αντιμετωπίζει σε φιλικό τη Λευκορωσία
Η Εθνική Ανδρών στο ποδόσφαιρο αντιμετωπίζει την Λιθουανία για το Nations League