Οι ψηλότεροι παίκτες του κυπριακού πρωταθλήματος

Ο «Ρεπόρτερ» εντόπισε τους πιο ψηλούς ποδοσφαιριστές των κυπριακών γηπέδων. Τους «γίγαντες» που κάλλιστα θα μπορούσαν να δοκιμάσουν την τύχη τους για καριέρα και στην καλαθόσφαιρα. Τέσσερις από τους δέκα ψηλότερους είναι τερματοφύλακες, γεγονός απόλυτα φυσιολογικό, ενώ τα πρωτεία κατέχει η Ομόνοια που αντιπροσωπεύεται με πέντε (!) ποδοσφαιριστές στη δεκάδα με τους ψηλότερους παίκτες των κυπριακών γηπέδων.
 
1.Κίλιαν Σέρινταν
Ο Ιρλανδός επιθετικός της Ομόνοιας βλέπει τον κόσμο από το 1.96 μ. που τον καθιστά ως τον ψηλότερο ποδοσφαιριστή του πρωταθλήματος. Παρά το μπόι του ο Σέρινταν δεν αξιοποιεί σχεδόν καθόλου το ύψος του, καθώς σπάνια πετυχαίνει γκολ με το κεφάλι.
 
2.Μαρίν Όρσουλιτς
Το «Ηλίας Πούλλος» απέκτησε νέο γίγαντα στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Ο Κροάτης κεντρικός αμυντικός Μαρίν Όρσουλιτς έχει ύψος 1.95 μ. και είναι ο δεύτερος πιο ψηλός ποδοσφαιριστής στην Κύπρο.
 
3.Έντιν Νουρεντινόφσκι
Μόλις 60 πόντους απέχει το κεφάλι του Σκοπιανού τερματοφύλακα από το δοκάρι όταν στέκεται όρθιος κάτω από την εστία. Ο Έντιν Νουρεντινόσκι έχει ύψος 1.94 μ. και είναι ψηλότερος τερματοφύλακας των κυπριακών γηπέδων.
 
Οι υπόλοιποι «γίγαντες»
Ακολουθούν τρείς ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν ύψους 1.93 μ. Πρόκειται για τον τερματοφύλακα του Απόλλωνα Μπρούνο Βάλε, το νεαρό πορτιέρο της Ομόνοιας Λαουρέντιου Μπρανέσκου και των Ελλαδίτη κεντρικό αμυντικό των «πρασίνων» Αναστάσιο Καντούτση.
 
Ιβάν Ρουνιέ της Ομόνοιας και Σαμουέλ Μιράντα του Εθνικού με ύψος 1.92 μ. ακολουθούν στη δεκάδα των ψηλότερων παικτών, η οποία συμπληρώνεται με τους Πάβελς Στέινμπορς της Νέας Σαλαμίνας και Μάρκους Χόλγκερσον της Ανόρθωσης.  
 

Δειτε Επισης

Νίκη Ανόρθωσης και ισοπαλία Άρη-Απόλλωνα-Τρεις αναμετρήσεις σήμερα
Έσπασε το αήττητο της Ομόνοιας και πέτυχε την πρώτη της νίκη η Ανόρθωση
Το ήθελαν και το προσπάθησαν και οι δύο όμως φεύγουν με ισοπαλία από το Αλφαμέγα Άρης και Απόλλων
ΒΙΝΤΕΟ: «Τα πιο σπουδαία γκολ είναι αυτά της ζωής»-Βραβεύτηκε ο μικρός Ανδρέας από το «Famagusta»
Αυξημένα μέτρα ασφαλείας στο ντέρμπι Ανόρθωσης-Ομόνοιας στο Παπαδόπουλος (pics)
Με αυτούς μπαίνουν στο γήπεδο Άρης και Απόλλων
Αλαλούμ με το γήπεδο του ΑΠΟΕΛ-Αναφορές για «ναι» από την οικογένεια Ιορδάνου, η τοποθέτηση Πρόδρομου
Με δύο αναμετρήσεις η 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Cyprus League by Stoiximan
Δύο προπονήσεις για την Εθνική Παίδων-Οι παίκτες που κλήθηκαν
«Έφυγε ο Μηνάς μας, η θέση του στο Αντώνης Παπαδόπουλος θα είναι πάντα εκεί»