Για την ιστορία και τον κόσμο του Απόλλωνα

Στον Απόλλωνα σκέφτονται μόνο τη νίκη στο αυριανό παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ. Μετά την συντριβή στην Λάρνακα και τα όσα ακολούθησαν, δεν υπάρχει πλέον χρόνος για άλλα λόγια.
 
Από εδώ και πέρα θα μιλήσουν οι πράξεις. Ο Πέδρο Εμάνουελ και οι παίκτες καλούνται να «σβήσουν» τον εφιάλτη που έζησαν (μαζί τους και οι οπαδοί) κόντρα στην ΑΕΚ και να επιστρέψουν στις νίκες. Οι «κυανόλευκοι» με πληγωμένο εγωισμό και αποφασιστικότητα, παρουσιάζονται έτοιμοι να αναγκάσουν τον ΑΠΟΕΛ στην πρώτη του ήττα στη σεζόν μακριά από το ΓΣΠ. Παράλληλα, θέλουν να διαφυλάξουν το αήττητο στο Τσίρειο και να πάρουν ανάσα… ψυχολογίας, ενόψει της συνέχειας.
 
Είναι πολύ σημαντικό να έρθει η νίκη στο αυριανό ντέρμπι για πολλούς λόγους. Αήττητος στα τέσσερα τελευταία παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ στη Λεμεσό παραμένει ο Απόλλωνας, που μετράει τρεις νίκες και μια ισοπαλία.
 
Ο κόσμος θα είναι πάλι εκεί στην Δυτική κερκίδα για να σπρώξει τους παίκτες προς τη νίκη. Σε ότι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Εμάνουελ θα προχωρήσει σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα με τους Γκίε και Σακέτι να επιστρέφουν στην ενδεκάδα. 
 
 
 

Δειτε Επισης

H Oμόνοια επικράτησε της ΑΕΚ με 1-0
«Δεν θα ανεχθούμε να τιμωρηθεί ξανά ο Απόλλωνας, εμείς ήμασταν θεατές»
Πήρε θέση η ΑΕΛ για τη μη διεξαγωγή του ντέρμπι-«Γεμάτο σκοτεινά σημεία και πτυχές»
Με νίκες προχώρησαν ΕΝΠ και Άρης-Η βαθμολογία του πρωταθλήματος
Με μεγάλο ντέρμπι στο ΓΣΠ ολοκληρώνεται η τρίτη αγωνιστική
Όλα τα φώτα στο μεγάλο ντέρμπι της Λεμεσού!
Με λεμεσιανό ντέρμπι συνεχίζεται το Cyprus League
Με... πιστολίες Ελ Αραμπί έκανε σεφτέ στο πρωτάθλημα ο ΑΠΟΕΛ
Σίφουνας η Πάφος, πάτησε την Ανόρθωση και συνεχίζει αλάνθαστη
Προσπάθεια για νέο προπονητή της Εθνικής την επόμενη εβδομάδα