Απειλεί και το αήττητο του Απόλλωνα ο ΑΠΟΕΛ

Οι δύο ομάδες θα συναντηθούν αύριο στο πλαίσιο της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Το παιχνίδι αυτό έχει αρκετές ιδιαιτερότητες. Ο Μερκής επιστρέφει στην Λεμεσό ως αντίπαλος, ο Κωνσταντίνος Μακρίδης θα τεθεί αντιμέτωπος με τους «γαλαζοκίτρινους», ο ΑΠΟΕΛ θέλει να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο σερί που κρατάει οκτώ αγώνες και ο Απόλλωνας να συνέλθει από την συντριβή στην Λάρνακα.
 
Είναι όμως και ένας άλλος παράγοντας. Ο Απόλλωνας είναι αήττητος εντός έδρας, όπως και ο ΑΠΟΕΛ αήττητος εκτός έδρας. Το συγκρότημα του Τιμούρ Κετσπάγια θέλει να «σπάσει» και το αήττητο του Απόλλωνα, όπως έκανε με την Ανόρθωση, την οποία ανάγκασε στη μοναδική της φετινή ήττα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».
 
Στα θετικά για τον ΑΠΟΕΛ είναι η πολύ καλή ψυχολογία που επικρατεί αλλά και η δυναμική που έχει αποκτήσει η ομάδα από τις συνεχόμενες νίκες. Η έξοδος στη Λεμεσό κρύβει παγίδες, τις οποίες θέλει να αποφύγει ο Κετσπάγια. Πριν μερικές μέρες βρέθηκε στο ΓΣΖ και παρακολούθησε το παιχνίδι που έδωσε ο Απόλλωνας με την ΑΕΚ. Η εξάρα δεν τον παρασύρει, αφού και ο ίδιος γνωρίζει πως όταν είσαι πληγωμένος, γίνεσαι πιο επικίνδυνος.  
 

Δειτε Επισης

H Oμόνοια επικράτησε της ΑΕΚ με 1-0
«Δεν θα ανεχθούμε να τιμωρηθεί ξανά ο Απόλλωνας, εμείς ήμασταν θεατές»
Πήρε θέση η ΑΕΛ για τη μη διεξαγωγή του ντέρμπι-«Γεμάτο σκοτεινά σημεία και πτυχές»
Με νίκες προχώρησαν ΕΝΠ και Άρης-Η βαθμολογία του πρωταθλήματος
Με μεγάλο ντέρμπι στο ΓΣΠ ολοκληρώνεται η τρίτη αγωνιστική
Όλα τα φώτα στο μεγάλο ντέρμπι της Λεμεσού!
Με λεμεσιανό ντέρμπι συνεχίζεται το Cyprus League
Με... πιστολίες Ελ Αραμπί έκανε σεφτέ στο πρωτάθλημα ο ΑΠΟΕΛ
Σίφουνας η Πάφος, πάτησε την Ανόρθωση και συνεχίζει αλάνθαστη
Προσπάθεια για νέο προπονητή της Εθνικής την επόμενη εβδομάδα