Λαρένα: «Είναι καιρός να πάρουμε έναν τίτλο»

Την πεποίθηση του ότι έφτασε ο καιρός για την ΑΕΚ να πανηγυρίσει ένα τίτλο εξέφρασε σε δηλώσεις του στην εφημερίδα Goal News ο μέσος της ΑΕΚ, Χόρχε Λαρένα.
 
Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής που διανύει εξαιρετική περίοδο φόρμας επεσήμανε πως ο τίτλος δεν είναι υπόθεση του ΑΠΟΕΛ και της ΑΕΚ, μίλησε για την επιβλητική νίκη επί του Απόλλωνα και τον αγώνα της Τετάρτης (2/3) με τον Ερμή.
 
Για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα: «Το παιχνίδι ήταν δύσκολο. Στο πρώτο μέρος σημειώσαμε πολλά γκολ. Πιστεύω πως ήταν το καλύτερό μας ημίχρονο στη σεζόν, μαζί με αυτό στο κύπελλο με την Ανόρθωση και είμαστε πολύ χαρούμενοι. Σημειώσαμε πέντε γκολ στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο ημίχρονο χάσαμε την κατοχή της μπάλας, κοντρόλαραν το παιχνίδι αλλά πιθανόν να ήταν φυσιολογικό με αυτό το σκορ. Είμαστε πολύ χαρούμενοι αλλά πρέπει να συνεχίσουμε. Είναι μόνο τρεις βαθμοί, αλλά απέναντι σε μια καλή ομάδα».
 
Για το γκολ που πέτυχε και τη δική του εμφάνιση: «Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί και η ομάδα παίζει πολύ καλά. Πάντα προσπαθώ να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να βοηθήσω. Είμαι χαρούμενος για το γκολ που σημείωσα αλλά και για την ομάδα. Διότι η ομάδα είναι το πιο σημαντικό».
 
Αν ο τίτλος είναι κούρσα για δύο άλογα (ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ): «Σίγουρα θα παλέψουν κι άλλες ομάδες. Είναι δύσκολο γι’ αυτούς γιατί είναι 9 ή 10 βαθμούς πίσω, αλλά νομίζω θα κάνουν ό,τι μπορούν στα πλέι οφ και κάθε παιχνίδι θα είναι δύσκολο».
 
Αν έφτασε ο καιρός για την ΑΕΚ να κατακτήσει έναν τίτλο: «Ναι, είναι καιρός να πάρουμε έναν τίτλο. Πιστεύω πως οι οπαδοί μας και ο σύλλογος αξίζουν έναν τίτλο. Είναι όμως δύσκολο. Είμαστε στα ημιτελικά στο κύπελλο, είμαστε έναν βαθμό πίσω από τον ΑΠΟΕΛ, είναι δύσκολο αλλά θα παλέψουμε».
 
Για το παιχνίδι με τον Ερμή: «Θα είναι δύσκολο. Παίζουμε στην έδρα τους, ο αγωνιστικός χώρος θα είναι δύσκολος για μας αλλά θα προσπαθήσουμε και θέλουμε να νικήσουμε. Ελπίζουμε να συνεχίσουμε στις επιτυχίες».
 

Δειτε Επισης

H Oμόνοια επικράτησε της ΑΕΚ με 1-0
«Δεν θα ανεχθούμε να τιμωρηθεί ξανά ο Απόλλωνας, εμείς ήμασταν θεατές»
Πήρε θέση η ΑΕΛ για τη μη διεξαγωγή του ντέρμπι-«Γεμάτο σκοτεινά σημεία και πτυχές»
Με νίκες προχώρησαν ΕΝΠ και Άρης-Η βαθμολογία του πρωταθλήματος
Με μεγάλο ντέρμπι στο ΓΣΠ ολοκληρώνεται η τρίτη αγωνιστική
Όλα τα φώτα στο μεγάλο ντέρμπι της Λεμεσού!
Με λεμεσιανό ντέρμπι συνεχίζεται το Cyprus League
Με... πιστολίες Ελ Αραμπί έκανε σεφτέ στο πρωτάθλημα ο ΑΠΟΕΛ
Σίφουνας η Πάφος, πάτησε την Ανόρθωση και συνεχίζει αλάνθαστη
Προσπάθεια για νέο προπονητή της Εθνικής την επόμενη εβδομάδα