Ρανιέρι: "Φαβορί για τον τίτλο η Τότεναμ"

Η Λέστερ εξακολουθεί να είναι... γατζωμένη στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 11 ματς να απομένουν για τη λήξη του φετινού μαραθωνίου στην Premier League, παρόλα αυτά ο Κλάουντιο Ρανιέρι θεωρεί πως οι "αλεπούδες" δεν συγκαταλέγονται ούτε καν στην πρώτη τριάδα των φαβορί για την τίτλο.

Εκεί τοποθετεί τις Τότεναμ, Άρσεναλ και Μάντσεστερ Σίτι, με την άποψη του πρώην ομοσπονδιακού τεχνικού της Εθνικής Ελλάδας να είναι πως τα "σπιρούνια" του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο έχουν τις περισσότερες πιθανότητες για να κόψουν πρώτοι το νήμα.

 

"Νομίζω ότι η Τότεναμ και μετά η Άρσεναλ είναι τα φαβορί", δήλωσε αρχικά ο 65χρονος Ιταλός τεχνικός ενόψει της αποψινής (1/3) εντός αναμέτρησης με την Γουέστ Μπρομ (για την εμβόλιμη 28η αγωνιστική)  και συνέχισε:  
Η Τότεναμ είναι δυνατή σε κάθε θέση, όταν αμύνονται, όταν επιτίθενται, ξέρουν πολύ καλά τι θέλουν. Όλοι μιλούν για τη Λέστερ και ουδείς μιλάει για την Τότεναμ.Η Τότεναμ είναι κατά τη γνώμη μου το φαβορί, μετά η Άρσεναλ και η Σίτι.

Καταλαβαίνω, είμαστε η αποκάλυψη και έχουμε καλή ενέργεια. Εάν είσαι όμως ρεαλιστής, θα πεις ότι η Λέστερ κάνει μία φανταστική σεζόν αλλά οι πραγματικοί διεκδικητές του τίτλου είναι οι Σίτι, Άρσεναλ και Τότεναμ. Η Τότεναμ είναι η καλύτερη ομάδα την οποία έχουμε αντιμετωπίσει τη φετινή σεζόν".
Ο Ρανιέρι αποκάλυψε ότι ήταν για γεύμα την ώρα του Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Άρσεναλ (3-2) και έμαθε πολλή ώρα αργότερα το αποτέλεσμα του ντέρμπι (χάρη στο οποίο η Λέστερ πήγε στο +5 έναντι των Λονδρέζων) ενώ αναφέρθηκε και στο στόχο που έχει θέσει στη Λέστερ από εδώ και πέρα.
 

"Οι παίκτες θα πρέπει να μάθουν να ζουν με την πίεση. Χτίζω μία ομάδα για το μέλλον, εάν δω ότι υπάρχει κάποιος που δεν αντέχει την πίεση, δεν θα είναι μαζί μου στο μέλλον. Η Λέστερ θέλει μέσα σε 3-4 χρόνια να είναι σε θέση να ανταγωνίζεται κάθε χρόνο σε αυτό το επίπεδο.

Όχι απαραίτητα για να είναι πρώτη αλλά να δίνει μάχη για την Ευρώπη και τα εισιτήρια για το Champions League..."
 
Πηγή: sport24.gr

Δειτε Επισης

Aνανέωσε το συμβόλαιό του με την Μπαρτσελόνα και πήγε δανεικός στη Μονακό ο Άνσου Φατί
Ο Φερμίν Λόπεθ αρνείται να πάρει μεταγραφή-Yπαρκτή η ανάγκη για πωλήσεις στη Μπαρτσελόνα
Φροντιστής αποκαλύπτει το παρασκήνιο στην Premier League-«Όπλα, σφαίρες, χορεύτριες και παράνομος τζόγος»
Οκτώ βασικοί αλλαγές στους κανονισμούς του ποδοσφαίρου
Εξασφάλισε το «ναι» της Γιουνάιτεντ για τον Χόιλουντ η Ίντερ
Κλείνει και τον Ριτσάρλισον η Γαλατάσαραϊ
Στο στόχαστρο της Μπάγερν Μονάχου ο Ράσφορντ
Προς Φορτούνα Ντίσελντορφ ο Αλεξανδρόπουλος
Λαουτάρο Μαρτίνεζ μετά τον αποκλεισμό της Ίντερ-Όποιος δεν θέλει να μείνει πρέπει να φύγει
Ψάχνει το κόλπο γκρόσο με τον Βάρντι η Ρέιντζερς