Κρίστιανσεν: "Μπορούμε για την πρώτη μου νίκη στο Αντώνης Παπαδόπουλος"

Δεύτερη στροφή στα πλέι-οφ του πρωταθλήματος και η ΑΕΚ αντιμετωπίζει σε ένα μεγάλο ντέρμπι την Ανόρθωση στο Στάδιο "Αντώνης Παπαδόπουλος". Ο προπονητής της ομάδας Τόμας Κρίστιανσεν, καθώς και ο ποδοσφαιριστής Φάρλεϊ Ρόσα έκαναν δηλώσεις για το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής των πλέι-οφ (Σάββατο 12/03, 18:00).
 
Τόμας Κρίστιανσεν: «Είναι δύσκολο παιχνίδι αυτό με την Ανόρθωση στην έδρα της. Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, που θα είναι πολύ σημαντικοί μετά τους δύο βαθμούς που χάσαμε από τον Απόλλωνα. Από τότε που βρίσκομαι στην ομάδα δεν έχουμε καταφέρει να κερδίσουμε στο "Αντώνης Παπαδόπουλος" και πιστεύουμε ότι μπορούμε τώρα να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Θα είναι δύσκολο, αλλά θα προσπαθήσουμε και θα... πεθάνουμε στο γήπεδο για να πάρουμε αυτούς τους σημαντικούς τρεις βαθμούς και να παραμείνουμε ψηλά στην βαθμολογία. Όπως πάντα είναι σημαντικό να έχουμε την βοήθεια των φιλάθλων, το ποδόσφαιρο είναι για τους φιλάθλους, για να το απολαμβάνουν. Είμαστε στην 2η θέση, κοντά στην κορυφή, με πιθανότητες να αυξήσουμε την διαφορά από τις υπόλοιπες ομάδες που ακολουθούν, είναι σημαντικό να έχουμε την βοήθεια των φιλάθλων και οι ποδοσφαιριστές την χρειάζονται», δήλωσε ο Δανός τεχνικός.

Φάρλεϊ Ρόσα: «Το Σάββατο έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας και παρουσιαζόμαστε έτοιμοι για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτό το πολύ σημαντικό παιχνίδι. Χρειαζόμαστε την βοήθεια και την υποστήριξη των φιλάθλων μας, έτσι ώστε όλοι μαζί να πετύχουμε τον στόχο μας και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς», δήλωσε από την μεριά του ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός.
 

Δειτε Επισης

Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του
Στην αντεπίθεση η ΘΥΡΑ 3-«Η κυβέρνηση και οι φορείς της, απλούστατα, δεν μπορούν»
«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα
Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική
Η Εθνική Κ-17 κέρδισε την Ελλάδα σε φιλικό αγώνα
Ανακοίνωση ΑΕΛ με πυρά κατά Λετυμπιώτη-«Η μικροπολιτικάντικη παράσταση δεν μπορεί να γίνει ανεχτή»
Διεξάγονται σήμερα οι δυο εξ αναβολής αγώνες της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος