ΑΕΚ: «Ευελπιστούμε να μην ασχοληθούμε ξανά με τη διαιτησία»

Για την πίεση που υπάρχει στην ΑΕΚ μετά το στραβοπάτημα με τον Απόλλωνα, τα ντέρμπι που ακολουθούν με Ανόρθωση και ΑΠΟΕΛ και τη διαιτησία, μίλησε στο ραδιόφωνο του Super Sport FM ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας Κυριάκος Δημητρίου.
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις
«Θα πρέπει να βγάλουμε αντίδραση στο επόμενο παιχνίδι, μετά και το τελευταίο αρνητικό αποτέλεσμα. Το έχουμε πράξει πολλάκις τη φετινή χρονιά. Μόνο σε μια περίπτωση είχαμε συνεχόμενες απώλειες βαθμών. Παίζουμε με την Ανόρθωση, ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Επιστρέφουμε στις προπονήσεις και έχουμε δυνατότητα να δουλέψουμε σκληρά, να διορθώσουμε τα λάθη μας για να παρουσιαστούμε όπως πρέπει. Πάμε με πίστη στις δυνατότητες μας για να πάρουμε τους βαθμούς της νίκης» ανέφερε αρχικά.
 
Για την πίεση: «Η πίεση πάντα υπάρχει. Είτε είσαι στο -3 , είτε είσαι στην κορυφή. Είναι κάτι αναπόφευκτο όταν είσαι στα ψηλά. Παίζουμε με την Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και αυτό από μόνο του καταδεικνύει το βαθμό δυσκολίας. Την ίδια ώρα θα έχουμε ντέρμπι στη Λευκωσία. Θα πρέπει να μάθουμε από τα λάθη μας για να πετύχουμε το ζητούμενο. Θέλουμε να δημιουργήσουμε μια ομάδα που θα διεκδικεί τη νίκη σε κάθε παιχνίδι».
 
Για το γεγονός ότι ακολουθεί αγώνας με το ΑΠΟΕΛ: «Δεν θα σταθούμε στο μεθεπόμενο παιχνίδι. Θα δούμε τι θα μας φέρει η αγωνιστική. Όταν τελειώσει ο αγώνας με την Ανόρθωση, θα δούμε το ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ. Πρέπει να κοιτάζεις μόνο στο επόμενο παιχνίδι».
 
Για τον Μουρίγιο: «Τα πράγματα είναι δύσκολα. Είναι εξαιρετικά αμφίβολη η συμμετοχή του. Θα δούμε τι θα γίνει στις δύο προπονήσεις που ακολουθούν. Αν δεν τα καταφέρει θα πάμε με τρεις απουσίες στο παιχνίδι με την Ανόρθωση».  
 
Για τον Μοϊσόφ: «Ίσως σε λιγότερο από ένα μήνα να είναι έτοιμος».
 
Για τον Εγγλέζου: «Θα δούμε την επόμενη βδομάδα πως πάει η αποθεραπεία του».
 
Για τη διαιτησία: «Αναγκαστήκαμε να κάνουμε διάσκεψη τύπου και ευελπιστούσαμε ότι θα ήταν η πρώτη και η τελευταία φορά που ασχολούμασταν με το θέμα. Εκδώσαμε και μια ανακοίνωση μετά τον αγώνα με τον Απόλλωνα.  Δεν θέλω να προσθέσω κάτι άλλο. Ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματα του. Έχουμε προγραμματίσει συναντήσεις με όλα τα αρμόδια σώματα. Ευελπιστούμε ότι τώρα που κρίνονται τα πάντα. να περνά απαρατήρητη η διαιτησία και να ασχολούμαστε μόνο με το αγωνιστικό κομμάτι».
 

Δειτε Επισης

Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του
Στην αντεπίθεση η ΘΥΡΑ 3-«Η κυβέρνηση και οι φορείς της, απλούστατα, δεν μπορούν»
«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα
Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική
Η Εθνική Κ-17 κέρδισε την Ελλάδα σε φιλικό αγώνα
Ανακοίνωση ΑΕΛ με πυρά κατά Λετυμπιώτη-«Η μικροπολιτικάντικη παράσταση δεν μπορεί να γίνει ανεχτή»
Διεξάγονται σήμερα οι δυο εξ αναβολής αγώνες της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος