Συμβιβασμός στη Λεμεσό (vid+pics)

Άρης και Πάφος συμβιβάστηκαν στη λευκή ισοπαλία στο Τσίρειο, σε ένα παιχνίδι που είχε φάσεις και καλό ρυθμό.
 
Η ομάδα του Άρη μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και κυνήγησε αξιώσεις ένα γκολ. Πρώτα με το ψαλιδάκι του Πρεντέσκου και αργότερα με το τετ α τετ του Κύπρου, στο οποίο ο Κοδίνα ενέργησε σωτήρια και κράτησε το μηδέν παθητικό για την εστία του.
 
 
Στο 26ο λεπτό ο τερματοφύλακας της Πάφου απέκρουσε και πάλι εντυπωσιακά, το σουτ που επιχείρησε ο Πρεντέσκου, ωστόσο το ισόπαλο 0-0 παρέμεινε μέχρι την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους.
 
Στην επανάληψη η Πάφος ανέβασε στροφές και στο 50΄ ο Αλαμπί που βρέθηκε σε καλή θέση έπιασε την κεφαλιά αλλά ήταν άστοχος. Το συγκρότημα του Απόστολου Μακρίδη κρατούσε μπάλα αλλά οι παίκτες του Άρη ήταν επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις και στο 71΄ ήρθε η μεγάλη ευκαιρία. Ο Μπονιφέις έπιασε την γυριστή κεφαλιά αλλά η μπάλα σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι του Κοδίνα.
 
Η Πάφος είχε δύο καλές στιγμές να πάρει αυτή το παιχνίδι στο φινάλε, αλλά δεν τα κατάφερε. Στο 78΄ ο Μάτσι έκανε δυνατό σουτ το οποίο απέκρουσε ο Νουρεντινόσκι. Ο τερματοφύλακας του Άρη ενέργησε σωτήρια για την ομάδα του και στο 89΄ όταν σταμάτησε το δυνατό σουτ του Οκόγιε.
 
 

Η ταυτότητα του αγώνα:
 
Άρης: Νουρεντινόσκι, Χριστοφόρου, Θεοφίλου, Οζίας, Ευσταθίου, Χαραλάμπους (10' Κυριάκου), Αουρέλιο, Κύπρου, Μαραγκουδάκης, Πρεντέσκου, Ράνος (63΄ Μπονιφέις)
 
Πάφος: Κοδίνα, Γκόμες, Αλαμπί, Ματούκου, Ιωάννου, Νταμάχου (54΄ Οκόγε), Γκργκετς, Κχμαλάτζε, Άλμπα, Μάτσι, Ντε Μέλο
 
Κίτρινες: Κυριάκου (2η)  / Κοδίνα
 
Διαιτητής: Αβραάμ Τσούκκας  
 
 
Κώστας Καϊάφας:
 
«Ήταν ένα παιχνίδι, όπου καίγονταν και οι δύο ομάδες για τη νίκη. Στο πρώτο ημίχρονο, ήμασταν πολύ καλύτεροι και στο δεύτερο ήταν καλύτερη η Πάφος. Πήραμε ένα βαθμό και συνεχίζουμε την προσπάθεια μας. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια ακόμα και αρκετοί διαθέσιμοι βαθμοί. Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μας. Συγχαίρω τον Απόστολο Μακρίδη για την πολύ καλή δουλειά που κάνει και του εύχομαι καλή συνέχεια».  
 
 
Απόστολος Μακρίδης:
 
«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Ο Άρης είναι μια ομάδα που μπορεί να σου κάνει τη ζημιά εκεί που δεν το περιμένεις. Ήταν καλύτεροι από εμάς στο πρώτο ημίχρονο, όμως θεωρώ ότι η ισοπαλία ένα δίκαιο αποτέλεσμα. Εύχομαι στον Κώστα Καϊάφα, που τον εκτιμώ αφάνταστα, καλή συνέχεια. Ο Άρης είναι μια από τις καλές ομάδες του πρωταθλήματος και μπορεί να μείνει στην κατηγορία».  

Δειτε Επισης

Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του
Στην αντεπίθεση η ΘΥΡΑ 3-«Η κυβέρνηση και οι φορείς της, απλούστατα, δεν μπορούν»
«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα
Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική
Η Εθνική Κ-17 κέρδισε την Ελλάδα σε φιλικό αγώνα
Ανακοίνωση ΑΕΛ με πυρά κατά Λετυμπιώτη-«Η μικροπολιτικάντικη παράσταση δεν μπορεί να γίνει ανεχτή»
Διεξάγονται σήμερα οι δυο εξ αναβολής αγώνες της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος