Έφερε τα κάτω… πάνω με Πίεχ (vid+pics)

Η ΑΕΛ βρέθηκε πίσω στο σκορ απέναντι στην Δόξα, ωστόσο αντέδρασε και επικράτησε με 2-1 στο Μακάρειο, σε αγώνα στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ.
 
Στο πρώτο ημίχρονο ο ρυθμός ήταν αργός, ωστόσο το γκολ της Δόξας στο 26ο λεπτό της αναμέτρησης έδωσε ενδιαφέρον. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με κεφαλιά του Λεάντρο και διατήρησαν με σχετικά ευκολία το υπέρ τους σκορ μέχρι την ολοκλήρωση του ημιχρόνου.
 
 
Στην επανάληψη η ΑΕΛ ανέβασε στροφές  και στο 76΄ έφθασε στην ισοφάριση με γκολ του Μέσκα. Το συγκρότημα του Πάμπου Χριστοδούλου πατούσε καλύτερα στο γήπεδο και στο 86΄ ολοκλήρωσε την ανατροπή με γκολ του ανεβασμένου Πίεχ.
 
Στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων οι γηπεδούχοι έχασαν τεράστια ευκαιρία να ισοφαρίσουν αλλά ο Αγκουινάλντο δεν κατάφερε να νικήσει τον Σκόβρον.
 
 
Στους 37 βαθμούς ανέβηκε η ΑΕΛ, ενώ η Δόξα παρέμεινε στους 30 και κοντά στην επικίνδυνη ζώνη.
 

Η ταυτότητα του αγώνα:
 
Δόξα: Χατζηφραγκίσκου, Παουλίνιο, Λεονάρντο, Λεάντρο, Περέιρα, Ρεδόνδο, Λόπες, Λεόν (73' Γουίλσον), Εντμάρ, Καλό (78' Φοφανά), Αγκουινάλδο
 
ΑΕΛ: Σκόβρον, Αϊρόσα, Κυριάκου, Αντράντε, Ρομπέρ, Σοάρες, Στεπάνοβιτς, Οχένε (73' Μέσκα), Σαρδινέρο, Αγκάνοβιτς, Πίεχ
 
Κίτρινες: Καλό / Ρομπέρ
 
Θεατές: 24 εισιτήρια
 
Διαιτητής: Νικόλας Αθανασίου
 
 
Λούκας Χατζηλούκας:
 
«Συμφωνώ με τις δηλώσεις του Πάμπου Χριστοδούλου όσον αφορά την ανάλυση του αγώνα. Δεχθήκαμε την ήττα από μια ανώτερη ομάδα. Η ΑΕΛ δεν είναι για να αγωνίζεται στο β΄ γκρουπ. Είμαι σίγουρος ότι τη νέα χρονιά ο Πάμπος θα δημιουργήσει μια ομάδα που θα αγωνίζεται εκεί που της αξίζει».
 
 
Πάμπος Χριστοδούλου:
 
«Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Η Δόξα ήταν πολύ καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο και θα μπορούσε να πετύχει περισσότερα γκολ. Στο β΄ ημίχρονο πατούσαμε πιο καλά εμείς, ήμασταν καλύτεροι και εκμεταλλευτήκαμε δύο ευκαιρίες που βρήκαμε. Θα μπορούσε και η Δόξα να σκοράρει με κάποιες αντεπιθέσεις. Είναι δύσκολο να μπορέσεις να αποδώσεις αυτό που μπορείς όταν αγωνίζεσαι χωρίς μεγάλο κίνητρο. Εμείς θα παίζουμε για τη νίκη σε κάθε παιχνίδι έτσι ώστε να είμαστε πιο άνετοι και όσο το δυνατό πιο σύντομα να αρχίσουμε προγραμματισμό».

Δειτε Επισης

Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του
Στην αντεπίθεση η ΘΥΡΑ 3-«Η κυβέρνηση και οι φορείς της, απλούστατα, δεν μπορούν»
«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα
Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική
Η Εθνική Κ-17 κέρδισε την Ελλάδα σε φιλικό αγώνα
Ανακοίνωση ΑΕΛ με πυρά κατά Λετυμπιώτη-«Η μικροπολιτικάντικη παράσταση δεν μπορεί να γίνει ανεχτή»
Διεξάγονται σήμερα οι δυο εξ αναβολής αγώνες της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος