Η τοποθέτηση του Πέδρο Εμάνουελ που θύμισε τον Ασίς

Στον χώρο του Κυπριακού ποδοσφαίρου είναι έντονο το πορτογαλικό στοιχείο. Ανέκαθεν προπονητές και ποδοσφαιριστές από την Πορτογαλία εργάζονταν στο νησί μας.
 
Ο τεχνικός του Απόλλωνα, Πέδρο Εμάνουελ, ήταν ανάμεσα στους καλεσμένους μιας συνάντησης της Πορτογαλικής κοινότητας στο νησί μας, στην οποία έδωσε το παρών του και ο υπουργός εξωτερικών της χώρας, Αουγκούστο Σάντος Σίλβα.
 
Τα όσα λέχθηκαν στη συγκεκριμένη συνάντηση που έγινε στην Κύπρο, δημοσιεύει η ιστοσελίδα cmjornal.xl.pt, μαζί με την πιο πάνω φωτογραφία του Πέδρο Εμάνουελ μαζί με τον υπουργό.
 
Ο κόουτς του Απόλλωνα σημείωσε πως στο νησί μας γίνονται πολύ συχνές αλλαγές προπονητών και πως είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον το γεγονός ότι οι ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στις ομάδες, αν και γνωρίζουν πως πολύ πιθανό θα μείνουν για μικρό χρονικό διάστημα, απολαμβάνουν την διαμονή τους.
 
Παράλληλα, ο κ. Εμάνουελ εμφανίστηκε ιδιαίτερα γοητευμένος από την ηρεμία και τις ομορφιές που προσφέρει το νησί μας. Η ασφάλεια και τα πολλά μέρη όπου μπορεί να επισκεφθεί κάποιος. 
 
Αξίζει να σημειώσουμε πως την ίδια δήλωση είχε κάνει και ο Νούνο Ασίς σε πρόσφατη του συνέντευξη. Αν και ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας είχε τονίσει πως κάποιες φορές αυτή η ησυχία είναι κάπως… τρομαχτική, το κυριότερο είναι πως η Κύπρος προσφέρει ασφάλεια στους ποδοσφαιριστές που έρχονται να αγωνιστούν αλλά και επιλογές στις οικογένειες τους.  
 
 

Δειτε Επισης

Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του
Στην αντεπίθεση η ΘΥΡΑ 3-«Η κυβέρνηση και οι φορείς της, απλούστατα, δεν μπορούν»
«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα
Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική
Η Εθνική Κ-17 κέρδισε την Ελλάδα σε φιλικό αγώνα
Ανακοίνωση ΑΕΛ με πυρά κατά Λετυμπιώτη-«Η μικροπολιτικάντικη παράσταση δεν μπορεί να γίνει ανεχτή»
Διεξάγονται σήμερα οι δυο εξ αναβολής αγώνες της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος