Πιο διαβασμένος αυτή την φορά ο Μιλόγεβιτς

Στο πρώτο ντέρμπι «αιωνίων» που έζησε από κοντά, ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς υπέπεσε σε σοβαρά λάθη. Τόσο στον καταρτισμό της ενδεκάδας, όσο και στον τρόπο με τον οποίο προσπάθησε να αντιδράσει.
 
Αν και είναι άδικο να χρεώνουμε στον Μιλόγεβιτς όλο το μερίδιο ευθύνης, δεν μπορούμε να παραβλέψουμε το γεγονός πως δεν βοήθησε πολύ από τον πάγκο, ώστε η Ομόνοια να έχει τύχη για βαθμολογικό κέρδος κόντρα στον ΑΠΟΕΛ.
 
Σε ότι αφορά το νέο αυριανό ραντεβού των δύο «αιωνίων», τα δεδομένα έχουν διαφοροποιηθεί. Μπορεί οι «πράσινοι» να αντιμετωπίζουν σημαντικές απουσίες, όπως αυτές των Μπαντιμπανγκά, Φλορέσκου, Ασίς και Χριστοφή, όμως ο κόουτς έχει κρατήσει κάποιες σημειώσεις.
 
Η λογική λέει πως αυτή την φορά θα είναι πιο διαβασμένος, θα προσπαθήσει να εκμεταλλευθεί τους ανεβασμένους Μπεμπέ, Κιρμ και Σέρινταν και από την άλλη να περιορίσει την δραστηριότητα του ΑΠΟΕΛ από τον άξονα.
 
Σχετικά με τις σκέψεις που αφορούν το αρχικό σχήμα, πιθανότατα ο Ράμος θα είναι στο δεξί άκρο, με τον Μαργκάσα να παίρνει θέση στη μεσαία γραμμή, μαζί με τους Οικονομίδη και Μπεμπέ.
 
Το «τριφύλλι» ψάχνει νίκη μετά από αρκετό καιρό κόντρα στον «αιώνιο» αντίπαλο. Θέλει να δώσει συνέχεια στις νίκες και να διατηρηθεί στην προνομιούχο 3η θέση.

Δειτε Επισης

Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του
Στην αντεπίθεση η ΘΥΡΑ 3-«Η κυβέρνηση και οι φορείς της, απλούστατα, δεν μπορούν»
«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα
Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική
Η Εθνική Κ-17 κέρδισε την Ελλάδα σε φιλικό αγώνα
Ανακοίνωση ΑΕΛ με πυρά κατά Λετυμπιώτη-«Η μικροπολιτικάντικη παράσταση δεν μπορεί να γίνει ανεχτή»
Διεξάγονται σήμερα οι δυο εξ αναβολής αγώνες της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος