Ανακοινώνει Κόντε η Τσέλσι

H Τσέλσι έδειχνε ανέκαθεν εμπιστοσύνη στους Ιταλούς τεχνικούς όπως έχει δείξει η συνεργασία της στο παρελθόν με τους Βιάλι, Ρανιέρι, Αντελότι και Ντι Ματέο και όλα δείχνουν πως ένας ακομα προπονητής από την "bel paese" θα μετακομίσει στο Λονδίνο για να αναλάβει την ομάδα του δυτικού Λονδίνου.

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα τόσο από την Ιταλία όσο και από την Αγγλία "διευθετήθηκαν και οι τελευταίες λεπτομέρειες που απέμεναν για να "κλειδώσει" η συμφωνία Κόντε-Τσέλσι", με τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς να φέρεται να έχει ανάψει το πράσινο φως στον Ιταλό τεχνικό για να πάρει μαζί του στην Τσέλσι όλο το προπονητικό του επιτελείο.

Τα ίδια ρεπορτάζ αναφέρουν πως ο νυν ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Ιταλίας θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές ύψους 6.000.000 λιρών, καθώς επίσης ότι ενδέχεται να υπάρξει ανακοίνωση από την πλευρά της Τσέλσι Κυριακή ή Δευτέρα.

Σημειώνεται πως μετά τον αποκλεισμό στους "16" του Champions League από την Παρί Σεν Ζερμέν, οι περσινοί πρωταθλητές έχουν πλέον έναν μόνο στόχο να διεκδικήσουν τη φετινή σεζόν, καθώς συνεχίζουν στο FA Cup και το Σάββατο αντιμετωπίζουν στο "Goodison Park" την Έβερτον για τα προημιτελικά του θεσμού.  

Δειτε Επισης

Ρεάλ και Γιουνάιτεντ έχουν στο μεταγραφικό στόχαστρο τον Μάρτιν Μπατούρινα
«Η δουλειά μου είναι να είμαι άδικος και θα είμαι σε όλη τη σεζόν»
ΒΙΝΤΕΟ: Η μοναδική κόκκινη κάρτα στην καριέρα του Μαρσιάλ ήταν για χτύπημα στον Λαμέλα
Η Τσέλσι θέλει να απαλλαγεί από τον Ντισασί τον Ιανουάριο
«Έχω αλλάξει πολύ, απέρριψα πολλές προτάσεις γιατί θέλω να επιστρέψω στη Serie A»
Διπλό με τριάρα στην επιστροφή Ρονάλντο και το ντεμπούτο του Πιόλι στον πάγκο
Ίντερ: Διαθέσιμος για το ντέρμπι με τη Μίλαν ο Ντι Μάρκο
Η εξομολόγηση διεθνή διαιτητή που δεν απέβαλε τον Μέσι για τη φανέλα του
Πρώην παίκτης της Άρσεναλ συνελήφθη για εισαγωγή ναρκωτικών αξίας 600.000 λιρών
Παραιτήθηκε από τον πάγκο της Αυστραλίας ο Γκρέιαμ Άρνολντ