Αποκλειστικό: Ο πολυεκατομμυριούχος θα κάνει το χατίρι στον Χαφέζ

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ΡΕΠΟΡΤΕΡ, η περίπτωση του Χαφέζ στην Ομόνοια οδεύει σε καλό δρόμο. Όχι μόνο επειδή ο ποδοσφαιριστής επιθυμεί την παραμονή του στους «πράσινους», αλλά και για άλλους σημαντικούς λόγους.
 
Ο Χαφέζ που έχει «κλέψει» τις καρδιές των φίλων της Ομόνοιας, αγωνίζεται με την μορφή δανεισμού από την βελγική Λιρς, με την οποία διατηρεί συμβόλαιο μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2018. 
 
Το συμβόλαιο του Χάφες με το «τριφύλλι» ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου του 2016 και εδώ και λίγο καιρό, γίνεται η συζήτηση αν θα παραμείνει στους «πράσινους» και μετά το καλοκαίρι. 
 
Οι πληροφορίες του ΡΕΠΟΡΤΕΡ αναφέρουν πως ο Χαφέζ έχει μια ιδιαίτερη σχέση με τον ιδιοκτήτη της Λιρς. Πρόκειται για τον Maget Samy, ένα Αιγύπτιο επιχειρηματία, ο οποίος είναι πολυεκατομμυριούχος και λατρεύει τον Χαφέζ. Θέλει το καλύτερο για τον νεαρό του συμπατριώτη του και πιστεύει πολύ στο ταλέντο του. Αλλά το κυριότερο είναι πως έχει μια ιδιαίτερη σχέση με τον αμυντικό της Ομόνοιας.
 
Αυτό που θα πρέπει να προσθέσουμε είναι πως ο Αιγύπτιος πρόεδρος της Λιρς ψάχνει να κάνει πάντα τα καλύτερα deal, αφού ως επιχειρηματίας θέλει να πιάνουν τόπο οι επενδύσεις του. Από την στιγμή δηλαδή που θα ηχήσουν σειρήνες για τον Χάφες με αρκετό χρήμα, θα το σκεφτεί. Όμως συγκεκριμένα στην περίπτωση του παίκτη της Ομόνοιας, τα πράγματα είναι διαφορετικά.
 
Οι πληροφορίες μας, αναφέρουν πως ο Χαφέζ είναι τόσο ενθουσιασμένος στην Ομόνοια και στη ζωή της Κύπρου, που θέλει να παραμένει και αυτό θα ζητήσει από τον πρόεδρο της Λιρς. Ο πολυεκατομμυριούχος θα του κάνει το χατίρι, αφού θέλει το καλύτερο για τον ίδιο.
 
Το αμέσως επόμενο διάστημα αναμένονται τα νεότερα που αφορούν την περίπτωση του Καρίμ Χαφέζ. Για την ώρα η προσοχή του νεαρού είναι στις υποχρεώσεις του με την Ομόνοια.
 
Ο Χαφέζ μετρά μέχρι στιγμής 23 συμμετοχές με το «τριφύλλι» στο στήθος. Σήμερα έχει τα γενέθλια του και συμπληρώνει 20 χρόνια ζωής.
 
 

Δειτε Επισης

Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του
Στην αντεπίθεση η ΘΥΡΑ 3-«Η κυβέρνηση και οι φορείς της, απλούστατα, δεν μπορούν»
«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα
Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική
Η Εθνική Κ-17 κέρδισε την Ελλάδα σε φιλικό αγώνα
Ανακοίνωση ΑΕΛ με πυρά κατά Λετυμπιώτη-«Η μικροπολιτικάντικη παράσταση δεν μπορεί να γίνει ανεχτή»
Διεξάγονται σήμερα οι δυο εξ αναβολής αγώνες της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος