Στέψη ή παράταση στην αγωνία

Η νίκη του ΑΠΟΕΛ επί της Ομόνοιας και το διπλό της ΑΕΚ στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» διατήρησαν τα δεδομένα στην κορυφή της βαθμολογίας.
 
Ο ΑΠΟΕΛ πάει στο ντέρμπι με την ΑΕΚ έχοντας προβάδισμα τριών βαθμών και εφόσον καταφέρει να κερδίσει για πρώτη φορά φέτος την ομάδα της Λάρνακας, δύσκολα θα χάσει τον τίτλο.
 
Στο παρελθόν έχουν γίνει ανατροπές και τα πάντα μπορεί να διαφοροποιηθούν από τη στιγμή που θα μένουν άλλες εφτά αγωνιστικές.
Υπάρχει όμως μια διαφορά. Τις ανατροπές τις έκανε ο ΑΠΟΕΛ. Οι γαλαζοκιτρίνοι με την εμπειρία που διαθέτουν και το αδιαμφισβήτητα ποιοτικό ρόστερ το πιθανότερο σενάριο είναι πως θα αυξήσουν ακόμα περισσότερο τη διαφορά παρά να χάσουν αυτό τον τίτλο.
 
Η ΑΕΚ απέδειξε πολλάκις ότι είναι σκληρό «καρύδι» και πρόκειται για μια εξαιρετικά δουλεμένη ομάδα που δύσκολα μπορεί να την κερδίσει κανείς. Η ομάδα του Τόμας Κρίστιανσεν αν καταφέρει να κερδίσει για δεύτερη φορά φέτος τον ΑΠΟΕΛ θα ανέβει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και θα ευνοείται σε περίπτωση ισοβαθμίας με τους γαλαζοκίτρινους μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, καθώς θα μετρά δύο νίκες επί του ΑΠΟΕΛ, έναντι καμίας των γαλαζοκιτρίνων και ενώ θα απομένει άλλο ένα μεταξύ τους ντέρμπι.
 
ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ, ΑΕΚ και ΑΠΟΕΛ είναι μακράν οι καλύτερες και πιο σταθερές σε απόδοση ομάδες του πρωταθλήματος και την Κυριακή θα μονομαχήσουν στήθος με στήθος στο σημαντικότερο, μέχρι τον επόμενο, αγώνα του πρωταθλήματος. 

Δειτε Επισης

Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του
Στην αντεπίθεση η ΘΥΡΑ 3-«Η κυβέρνηση και οι φορείς της, απλούστατα, δεν μπορούν»
«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα
Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική
Η Εθνική Κ-17 κέρδισε την Ελλάδα σε φιλικό αγώνα
Ανακοίνωση ΑΕΛ με πυρά κατά Λετυμπιώτη-«Η μικροπολιτικάντικη παράσταση δεν μπορεί να γίνει ανεχτή»
Διεξάγονται σήμερα οι δυο εξ αναβολής αγώνες της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος