Τελευταία ευκαιρία για Μιλίνκοβιτς και Ανόρθωση

Πριν δύο μήνες η Ανόρθωση ήταν η μοναδική αήττητη ομάδα του πρωταθλήματος και έδειχνε ικανή να διεκδικήσει ακόμα και τον τίτλο του πρωταθλητή.
 
Ο τραγικός μεταγραφικός προγραμματισμός τον Ιανουάριο και το ντεφορμάρισμα βασικών ποδοσφαιριστών αποδυνάμωσαν την ομάδα της Αμμοχώστου, η οποία μετρά μόλις δύο νίκες στα τελευταία δέκα παιχνίδια, με αποτέλεσμα να βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας με 52 βαθμούς, 16 μακριά από τον πρωτοπόρο ΑΠΟΕΛ.
 
Στα θετικά για την «Κυρία» είναι το γεγονός πως ο στόχος της εξασφάλισης ευρωπαϊκού εισιτηρίου δεν έχει χαθεί. Απέχει μόλις ένα βαθμό από τον τρίτο Απόλλωνα, τον οποίο θα αντιμετωπίσει στην 3η αγωνιστική των play off.
 
Η Ανόρθωση παρουσιάστηκε βελτιωμένη και με περισσότερο πάθος κόντρα στην ΑΕΚ, όμως δεν ήταν αρκετό για να της χαρίσει βαθμό ή βαθμούς. Οι κυανόλευκοι χρειάζονται άμεσα μια νίκη σε ντέρμπι για να αποκτήσουν ψυχολογία και ο αγώνας του Τσιρείου ίσως να είναι η τελευταία ευκαιρία. Με διπλό η «Κυρία» θα παραμείνει σε τροχιά Ευρώπης. Αν φύγει με κατεβασμένο το κεφάλι από τη Λεμεσό δύσκολα θα καταφέρει να προλάβει το τρένο,
 
Ο αγώ νας με τον Απόλλωνα είναι και η τελευταία ευκαιρία του Ζόραν Μιλίνκοβιτς να αποδείξει αν μπορεί να οδηγήσει την Ανόρθωση. Ο Σέρβος προπονητής με απολογισμό μια νίκη και τρεις ήττες δεν κατάφερε μέχρι στιγμής να πείσει ότι έχει τις λύσεις για να επαναφέρει την Ανόρθωση στον δρόμο των επιτυχίων.
 
Εφόσον η ομάδα της Αμμοχώστου μείνει εκτός Europa League, πολύ δύσκολα θα επιβιώσει στον πάγκο της ομάδας ο Μιλίνκοβιτς. 

Δειτε Επισης

Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του
Στην αντεπίθεση η ΘΥΡΑ 3-«Η κυβέρνηση και οι φορείς της, απλούστατα, δεν μπορούν»
«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα
Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική
Η Εθνική Κ-17 κέρδισε την Ελλάδα σε φιλικό αγώνα
Ανακοίνωση ΑΕΛ με πυρά κατά Λετυμπιώτη-«Η μικροπολιτικάντικη παράσταση δεν μπορεί να γίνει ανεχτή»
Διεξάγονται σήμερα οι δυο εξ αναβολής αγώνες της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος