Πετεβίνος: «Την απάντηση για τη διαιτησία την έδωσαν οι φίλοι της Ομόνοιας»

Για τη νίκη επί της Ομόνοιας που ήταν η 11η σερί στο πρωτάθλημα και τα αγωνιστικά δεδομένα ενόψει του ντέρμπι της Κυριακής (20/3) με την ΑΕΚ μίλησε στο ραδιόφωνο του Super Sport FM ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος.
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις
Για τη νίκη επί της Ομόνοιας:
«Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο παιγνίδι, μπήκαμε πολύ καλά στον αγώνα, είχαμε κάνει ένα πολύ καλό 45λεπτο, αν εξαιρέσουμε τη φάση του γκολ που δεχτήκαμε, η Ομόνοια ανέβηκε στο β’ ημίχρονο, εμείς δεν είχαμε την ανάλογη συνέχεια, αυτό που μέτρησε τελικά, ήταν η ποιότητα των ποδοσφαιριστών μας, κάνοντας την ολική ανατροπή. Νίκησε η ομάδα που το ήθελε περισσότερο και πλέον κοιτάζουμε το επόμενο παιγνίδι με την ΑΕΚ».
 
Τέτοιες νίκες δίνουν κάτι παραπάνω από 3 βαθμούς: «Προσθέσαμε το στοιχείο της ανατροπής ειδικά σε ντέρμπι, οι ποδοσφαιριστές είχαν το πλάνο και την ψυχραιμία που χρειαζόταν για να ισοφαρίσουν πριν τελειώσει το ημίχρονο. Με αυτές τις νίκες η ομάδα κτίζει ψυχολογία και ήταν ότι καλύτερο ενόψει του ντέρμπι που ακολουθεί»
 
Για τη διαιτησία: «Έχουν τοποθετηθεί άλλοι γι’ αυτό… Ουδέν σχόλιο. Τι να συζητήσουμε γιατί έβγαλε ανακοίνωση η Ομόνοια; Εσύ είδες κανένα διαιτητικό λάθος το οποίο να χρίζει ανακοίνωσης; Όταν φίλαθλοι της Ομόνοιας βγάζουν ανακοίνωση και χαρακτηρίζουν όπως χαρακτηρίζουν την ανακοίνωση της διοίκησης τι να πω εγώ…».
 
Για το ντέρμπι με την ΑΕΚ: «Σε καμία περίπτωση δεν είναι καθοριστικό ή κομβικό το παιγνίδι. Τίποτα δεν θα κριθεί. Θα παίξουν οι δυο καλύτερες ομάδες. Πιθανή νίκη θα μας δώσει έξτρα βαθμολογικό πλεονέκτημα. Είναι και το επιπλέον κίνητρο γιατί δεν έχουμε κερδίσει έως τώρα την ΑΕΚ. Πιστεύουμε στην ομάδα μας ότι έχουμε την ποιότητα και την κλάση για να καταφέρουμε να πάρουμε το τρίποντο».
 
Για τον Καρλάο: «Θα γίνει επαναξιολόγηση σήμερα. Θα είναι δύσκολο να προλάβει τον αγώνα της Κυριακής. Θα περιμένουμε να δούμε και αναλόγως θα πράξουμε».
 
Για τον Καβενάγκι: «Επιστρέφει στην Κύπρο αύριο Τετάρτη, την Πέμπτη θα αρχίσει προπονήσεις και θα διαφανεί πως θα προχωρήσει».
 
Για τα εισιτήρια στο ΓΣΖ: «Σήμερα θα γνωρίζουμε στην αστυνομική σύσκεψη τι θα γίνει με τα εισιτήρια και πόσα θα πάρουμε. Φέτος έγιναν διάφορα με τα εισιτήρια για τους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ».  
 

Δειτε Επισης

Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του
Στην αντεπίθεση η ΘΥΡΑ 3-«Η κυβέρνηση και οι φορείς της, απλούστατα, δεν μπορούν»
«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα
Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική
Η Εθνική Κ-17 κέρδισε την Ελλάδα σε φιλικό αγώνα
Ανακοίνωση ΑΕΛ με πυρά κατά Λετυμπιώτη-«Η μικροπολιτικάντικη παράσταση δεν μπορεί να γίνει ανεχτή»
Διεξάγονται σήμερα οι δυο εξ αναβολής αγώνες της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος