Λαΐφης: «Πρέπει να γίνουμε ομάδα»

Στη χειρότερη φάση της στο τρέχον πρωτάθλημα ευρίσκεται η Ανόρθωση μετά την εντός έδρας ήττα από την ΑΕΚ. Η «Κυρία» δεν σκόραρε σε κολλητές αγωνιστικές για πρώτη φορά στη σεζόν, υπέστη διαδοχικές ήττες για δεύτερη φορά στις περασμένες έξι αγωνιστικές και έχει υποχωρήσει στην πέμπτη θέση.
Με δηλώσεις του στην εκπομπή της Cytavision «Ώρα για μπάλα» ο Κωνσταντίνος Λαΐφης μίλησε με παρρησία για τα κακώς κείμενα στο σύλλογο της Αμμοχώστου. Αρχικά ο διεθνής άσος έδωσε τη δική του εικόνα για το παιχνίδι: «Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο, είχαμε ευκαιρίες να προηγηθούμε, αλλά τελικά το κατόρθωσε η ΑΕΚ μ’ ένα πολύ ωραίο τέρμα του Άλβες. Στην επανάληψη προσπαθήσαμε να πετύχουμε γκολ, αλλά δεν τα καταφέραμε».
Ερωτηθείς για την προσωπική του απόδοση ο Λαΐφης αποκρίθηκε: «Σίγουρα ούτε εγώ ούτε οποιοσδήποτε άλλος στην ομάδα μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι από την απόδοσή μας. Η Ανόρθωση επιβάλλεται να βγει Ευρώπη αυτή τη χρονιά. Δεν είναι της ώρας ν’ αναλύσουμε όλα όσα φταίνε που έχουμε φτάσει εδώ, όμως πρέπει να γίνουμε ομάδα και να στηρίζουμε ο ένας τον άλλο στο γήπεδο, όταν γίνονται λάθη. Μόνον έτσι θα ωφεληθούμε και ως ομάδα και ως μονάδες».
Ο διεθνής μεσοαμυντικός απολογήθηκε, τέλος,  στους φίλους της Ανόρθωσης για τη νέα ήττα: «Ο κόσμος έχει βαρεθεί τα λόγια, πρέπει να κάνουμε κάτι κι εμείς».
 

Δειτε Επισης

Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του
Στην αντεπίθεση η ΘΥΡΑ 3-«Η κυβέρνηση και οι φορείς της, απλούστατα, δεν μπορούν»
«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα
Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική
Η Εθνική Κ-17 κέρδισε την Ελλάδα σε φιλικό αγώνα
Ανακοίνωση ΑΕΛ με πυρά κατά Λετυμπιώτη-«Η μικροπολιτικάντικη παράσταση δεν μπορεί να γίνει ανεχτή»
Διεξάγονται σήμερα οι δυο εξ αναβολής αγώνες της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος