ΑΠΟΕΛ: "Η Ανόρθωση μετακίνησε εν μια νυκτί τους φιλοξενούμενους οπαδούς"

Ανακοίνωση απάντηση στην Ανόρθωση (διαβάστε ΕΔΩ την ανακοίνωση της Ανόρθωσης) εξέδωσε η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ. 
 
Η ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ
Όπως προκύπτει από την ανακοίνωση που εξέδωσε η Ανόρθωση είναι προφανές ότι το μόνο που επιτυγχάνει  είναι απλά να επιβεβαιώσει την ουσία των δηλώσεων του εκπροσώπου της εταιρείας ΑΠΟΕΛ. 
Δηλαδή όπως εφήρμοσε για πρώτη και μοναδική φορά μέχρι στιγμής, μια ανούσια μέθοδο ταυτοποίησης όπως επιβεβαιώνεται και από τις δηλώσεις  του εκπροσώπου της που ανέφερε  "κανένα στοιχείο δεν θα κατακρατείται ούτε θα υπάρχει βάση δεδομένων αλλά απλά θα παρουσιάζεται η ταυτότητα στην είσοδο" το ίδιο θα πράξει και στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι της. Το οποίο ως δια…θαύματος είναι ο αγώνας Ανόρθωση-ΑΠΟΕΛ.

Προφανώς πρέπει να προέκυψαν αρκετά προβλήματα που έπρεπε να αναλυθούν σε αυτή την «δοκιμαστικής βάσης» μέθοδο ταυτοποίησης για να χρειαστούν  ένα διάστημα έτσι ώστε να ξαναεφαρμοστεί  σε «δοκιμαστική βάση» η συγκεκριμένη ανούσια μέθοδος ταυτοποίησης και πάλι στον αγώνα Ανόρθωση-ΑΠΟΕΛ.
 
Για να βοηθήσουμε την Ανόρθωση να αναπτύξει και να τελειοποιήσει την μέθοδο ταυτοποίησης της και από ανούσια να τη κάνει ουσιαστική απλά να υπενθυμίσουμε πως ο ΑΠΟΕΛ εφαρμόζει σε «μόνιμη βάση» για τις κερκίδες που έχει την ευθύνη, την μέθοδο ταυτοποίησης.

Η  δική μας μέθοδος ταυτοποίησης εστιάζεται ξεκάθαρα στον ουσιαστικό έλεγχο των φιλάθλων που παρευρίσκονται στις κερκίδες της γηπεδούχου ομάδας σε ότι αφορά στην παρουσία τους στο γήπεδο.

Δηλαδή παραχωρούνται ονομαστικά εισιτήρια με μηχανογραφημένη διατύπωση του ονόματος και τον πλήρη αριθμό ταυτότητας. Προηγουμένως έχει ήδη καταθέσει τα στοιχεία του με την έκδοση Loyalty Card. Για αυτό άλλωστε δεν δικαιούται κανείς να εισέλθει στις κερκίδες για τις οποίες είμαστε υπεύθυνοι ως γηπεδούχοι χωρίς να έχει εκδοθεί προηγουμένως Loyalty Card. Η ίδια μέθοδος ταυτοποίησης με περιορισμένου αριθμού εισιτήρια, τον αριθμό μητρώου του ΠΑΝΣΥΦΙ και σύγκριση στοιχείων σε συγκεκριμένη είσοδο στο Νότιο Πέταλο εφαρμόζουμε για τα μέλη του Συνδέσμου.  Η βάση δεδομένων υπάρχει στην διάθεση της εταιρείας έτσι ώστε να γνωρίζουμε ποιοι ονομαστικά και σε ποιο χρονικό σημείο έχουν εισέλθει στο στάδιο (με ηλεκτρονικό bar code).Με αυτό τον τρόπο γνωρίζουμε ποια άτομα έχουν εισέλθει των θυρών και βρίσκονται στις κερκίδες. Είμαστε βεβαίως   υπόλογοι ευθύνης  σε ότι αφορά στην ορθή και εμπιστευτική χρήση αυτών των στοιχείων αλλά και συνεπείς σε ότι αφορά  στην σοβαρότητα του ελέγχου. Η μέθοδος ταυτοποίησης που εφαρμόζει ο ΑΠΟΕΛ έχει στόχο και σκοπό την γνώση και τον έλεγχο σωστής συμπεριφοράς όλων όσων εισέρχονται στις κερκίδες της ομάδας μας και όχι το "θεαθήναι".
 
Ευχόμαστε να βοηθήσαμε και θα αναμένουμε να δούμε αν η τελειοποίηση της μεθόδου ταυτοποίησης σε «δοκιμαστική βάση» θα έχει εφαρμογή με την νέα χρονιά στο επόμενο…Ανόρθωση-ΑΠΟΕΛ.
 
Σε ότι αφορά στο θέμα που αναφέρει στην ανακοίνωση της η Ανόρθωση περί ποσοστού εισιτηρίων και ότι ο ΑΠΟΕΛ είναι η πρώτη ομάδα που το εφάρμοσε, προφανώς και αποτελεί ορισμό εφαρμογής της φράσης «κοντή μνήμη».

Η Ανόρθωση είναι η ομάδα που μετακίνησε «εν μια νυκτί» τους φιλοξενούμενους οπαδούς από το ένα πέταλο στο άλλο εφαρμόζοντας ουσιαστικά πρώτη το ποσοστό του 10%. Θυμίζουμε ότι το πέταλο στο ΓΣΠ μέχρι να εφαρμοστεί ως κανονισμός προκήρυξης από την ΚΟΠ ήταν χωρητικότητας ποσοστού 20%.
 

Δειτε Επισης

Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του
Στην αντεπίθεση η ΘΥΡΑ 3-«Η κυβέρνηση και οι φορείς της, απλούστατα, δεν μπορούν»
«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα
Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική
Η Εθνική Κ-17 κέρδισε την Ελλάδα σε φιλικό αγώνα
Ανακοίνωση ΑΕΛ με πυρά κατά Λετυμπιώτη-«Η μικροπολιτικάντικη παράσταση δεν μπορεί να γίνει ανεχτή»
Διεξάγονται σήμερα οι δυο εξ αναβολής αγώνες της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος