Όχι Μαλλούππα για ν’ αναλάβει την Ομόνοια

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Goal News το συμβούλιο της Ομόνοιας προσέγγισε τον γνωστό επιχειρηματία Πόλυ Μαλλούππα, ώστε να ηγηθεί της διοίκησης από το ερχόμενο καλοκαίρι, εντούτοις απάντησε αρνητικά λόγω φόρτου εργασίας.
 
Διαβάστε αναλυτικά το δημοσίευμα της εφημερίδας Goal News, το οποίο υπογράφει ο Κώστας Καλλής.
Ο Μάιος πλησιάζει. Μήνας εκλογών για το σωματείο της Ομόνοιας και όπως ήταν λογικό οι ζυμώσεις άρχισαν να γίνονται εδώ και καιρό.
Η προσπάθεια επικεντρώνεται στην εξεύρεση του άτομου που θα ηγηθεί του συλλόγου, παρόλο που ακόμη δεν έχει εκφράσει την πρόθεσή του ο νυν πρόεδρος, Δώρος Σεραφείμ, αν επιθυμεί ή όχι παραμονή του. Παρόλο που ο α’ αντιπρόεδρος Πανίκος Νεοφύτου σε πρόσφατη δήλωσή του είπε πως πρόθεση του νυν Δ.Σ. είναι να συνεχίσει και να ολοκληρώσει το τριετές πλάνο που έθεσε αναλαμβάνοντας τα καθήκοντά του.
Το όνομα στο οποίο επένδυσαν οι πράσινοι και το οποίο είχαν ως το πιο δυνατό χαρτί για συσπείρωση και ενότητα στον κόσμο της ομάδας, ο Πόλυς Μαλλούππας, είπε «όχι».
Ο φόρτος εργασίας και τα συνεχή ταξίδια του στο εξωτερικό τον υποχρέωσαν να απαντήσει αρνητικά στην πρόταση που του έγινε, παρόλο που δέχθηκε ασφυκτικό πρέσινγκ.
Πρόκειται για άνθρωπο που βοηθά συστηματικά το σωματείο και ξεκαθάρισε πως θα είναι πάντα δίπλα στην Ομόνοια, όμως δεν έχει τον χρόνο για να ηγηθεί ενός μεγάλου καραβιού.
Η αρνητική εξέλιξη με το «όχι» του Πόλυ Μαλλούπα, όπως ήταν λογικό, έθεσε εκ νέου σε κινητικότητα τον μηχανισμό εξεύρεσης ικανού και αποδεκτού ατόμου να ηγηθεί του συλλόγου. Πληροφορίες του «Goal» κάνουν λόγο πως εντοπίστηκαν ακόμη 2–3 επιχειρηματίες, με τους οποίους γίνονται συζητήσεις με στόχο να τους αποσπάσουν το πολυπόθητο «ναι».
Εκφράζεται η πίστη πως αυτή τη φορά οι προσπάθειες θα τελεσφορήσουν και στο άκουσμα του ονόματος του ανθρώπου που θα βρεθεί ως επικεφαλής συνδυασμού, θα προκληθεί ευφορία στις τάξεις των μελών και οπαδών της Ομόνοιας.
Μάλιστα, ένας από τους υποψηφίους φαίνεται να έχει επιδείξει ενδιαφέρον και είναι θέμα χρόνου να πει το ναι. Οι εκλογές του Μαΐου κρίνονται σημαντικές για την επόμενη μέρα στην Ομόνοια και δεν υπάρχει το περιθώριο λάθους για τους ανθρώπους που θα εκλεγούν, πόσω μάλλον γι’ αυτόν που θα ηγηθεί και θα αναλάβει ένα τεράστιο φορτίο.

Δειτε Επισης

Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του
Στην αντεπίθεση η ΘΥΡΑ 3-«Η κυβέρνηση και οι φορείς της, απλούστατα, δεν μπορούν»
«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα
Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική
Η Εθνική Κ-17 κέρδισε την Ελλάδα σε φιλικό αγώνα
Ανακοίνωση ΑΕΛ με πυρά κατά Λετυμπιώτη-«Η μικροπολιτικάντικη παράσταση δεν μπορεί να γίνει ανεχτή»
Διεξάγονται σήμερα οι δυο εξ αναβολής αγώνες της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος