Δάκρυα συγκίνησης από Γιωργαλλίδη (video)

Για την πρωτοβουλία της ίδρυσης του Σύνδεσμου Προσώπων που Τραυλίζουν και Φίλων μίλησε στην εκπομπή «Ανοιχτή γραμμή» του Sigma με τη Γωγώ Αλεξανδρινού ο τερματοφύλακας της Ομόνοιας, Αντώνης Γιωργαλλίδης.
 
Στόχος του να βοηθηθούν τα ενήλικα πρόσωπα που τραυλίζουν να το αποδεχθούν, να βοηθηθούν οι οικογένειες των ατόμων αυτών να ενημερωθούν σωστά ώστε να δημιουργήσουν ένα υποστηρικτικό περιβάλλον γύρω τους, να υπάρξει διαφώτιση σχετικά με το θέμα της πρώιμης παρέμβασης.
 
Ο τερματοφύλακας της Ομόνοιας κάλεσε τους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν το πρόβλημα να το αποδεχθούν, ως το πρώτο βήμα που τους βοηθήσει αφάνταστα σε όλα τα επίπεδα της σταδιοδρομίας τους.
 
Όταν άνοιξαν οι τηλεφωνικές γραμμές, τηλεθεατές της εκπομπής αποθέωσαν και ευχαρίστησαν τον άνθρωπο Αντώνη Γιωργαλλίδη για τον αλτρουισμό του ιδιαίτερα προς τα μικρά παιδιά. Ο ίδιος, σεμνός όπως πάντα, αρκέστηκε σε ευχαριστίες και συγκινημένος δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα του. 
 

Δειτε Επισης

Κύπριοι διαιτητές σε όλα τα παιχνίδια του Β ομίλου
Τέλος από την Ομόνοια ο Ιωακείμ
Κοινό αίτημα ΑΕΚ και Πάφου για αλλαγή της ημερομηνίας του μεταξύ τους αγώνα
Βγαίνει μπροστά και ανοίγει τα χαρτιά του ο Πετρίδης-Θα μιλήσει για όλα όσα αφορούν τον ΑΠΟΕΛ
Αποχαιρετά την πρώτη κατηγορία με Βαρωσιώτικο ντέρμπι η Νέα Σαλαμίνα
AEK: Αποχαιρέτησε τους παίκτες και αποχωρεί από την Ένωση ο Μπρούνο Άλβες
Αναμένει την τελική έγκριση του ΠτΔ για το Στέλιος Κυριακίδης ο ΚΟΑ-Οριστική η απόφαση για το Μακάρειο
Ο Κώστας Τσιμίκας φεύγει από τη Λίβερπουλ το καλοκαίρι
Παράπονα της ΑΕΚ για τη διαιτησία στον αγώνα με την Ομόνοια-«Ήταν εχθρική διαιτησία»
Επιστρέφει στο ΓΣΠ ο Ολυμπιακός