Έρχεται το Legion Run

Δύο εβδομάδες απομένουν για το Legion Run 2016 και η αδρεναλίνη είναι ήδη στα ύψη, με τους εκατοντάδες συμμετέχοντες να ανυπομονούν να βουτήξουν στη λάσπη και να βιώσουν τη μοναδική αυτή εμπειρία! Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 2 Απριλίου στο Λατομείο Λατούρος στο Δάλι. Όπως πάντα, μικροί και μεγάλοι έχουν την ευκαιρία να προκαλέσουν τα σωματικά και ψυχικά τους όρια και να μοιραστούν τις εξαιρετικές στιγμές με τους φίλους, την οικογένεια ή ακόμα και τους συναδέλφους τους!
 
Στο Legion Run της Κύπρου, πρώτο στο παγκόσμιο καλεντάρι του 2016, μπορούν να λάβουν μέρος άνδρες και γυναίκες άνω των 16 ετών, γυμνασμένοι ή όχι. Στόχος δεν είναι η πρωτιά, αλλά ο τερματισμός και η επιτυχία να ξεπεράσει η ομάδα ή το άτομο όλα τα εμπόδια που θα βρει μπροστά της. Η ομαδική αυτή πρόκληση επεκτείνεται σε νέες αγορές, φτάνοντας πλέον μέχρι την Ασία και τη Μέση Ανατολή. Οι νέες τοποθεσίες του Legion Run περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, το Παρίσι, τη, Βρετάνη, τη Λιόν, το Τελ Αβίβ και το Χονγκ Κονγκ.
 
Το τρίτο Legion Run Cyprus 2016 ανεβάζει το επίπεδο με μια πιο έντονη διαδρομή, λιγότερο τρέξιμο και μια παγκόσμια αποκλειστικότητα! Για πρώτη και μοναδική φορά στην ιστορία του Legion Run και των αγώνων του που διεξάγονται παγκοσμίως, η κυπριακή διαδρομή θα εμπλουτιστεί με άνω των 30 νέων εμποδίων λάσπης, φωτιάς, πάγου και συρματομπλέγματα.  
Είναι χαρακτηριστικό πως έχουν κατασκευαστεί αποκλειστικά για την Κύπρο και την πρώτη συνάντηση του 2016 τα διπλάσια εμπόδια σε σχέση με άλλες διοργανώσεις ανά τον κόσμο!
 
Ομαδικά και ατομικά
Το Legion Run ενισχύει την ομαδικότητα και τη συναδελφικότητα. Οι εταιρείες μπορούν να προσφέρουν στο προσωπικό τους έναν ξεχωριστό τρόπο για να χτίσουν και να βελτιώσουν το πνεύμα της ομαδικότητας. Επιπλέον, οι συμμετέχοντες μπορούν να προσκαλέσουν τους φίλους ή την οικογένειά τους για να τους ακολουθήσουν κατά μήκος της διαδρομής.
 
Δεν είναι απαραίτητο να έχει κανείς ομάδα για να συμμετάσχει. Αν επιθυμείς να ζήσεις αυτή τη μοναδική εμπειρία, μπορείς να αγοράσεις ατομικό εισιτήριο και να είσαι σίγουρος ότι δεν θα βαρεθείς λεπτό! Θα τρέξεις με χιλιάδες άλλα άτομα και θα κάνεις πολλούς νέους φίλους. Τα τελευταία εισιτήρια προπωλούνται στην επίσημη ιστοσελίδα του Legion Run. Το κόστος εγγραφής περιλαμβάνει συμμετοχή, μία δωρεάν μπύρα και φανελάκι «I Am Legion», καθώς επίσης ντους και πόσιμο νερό κατά μήκος της διαδρομής των εμποδίων.
 
Οι θεατές είναι περισσότερο από ευπρόσδεκτοι να υποστηρίξουν τους συμμετέχοντες, να τους ακολουθούν κατά μήκος της πορείας και να τους φωτογραφήσουν αμέτρητες φορές πηδώντας πάνω από φωτιά ή ενώ σέρνονται κάτω από το συρματόπλεγμα. Το Legion Run είναι από τις λίγες εταιρείες στην βιομηχανία των διαδρομών με εμπόδια που επιτρέπουν στους επισκέπτες να βιώσουν πλήρως την συγκίνηση και τον ενθουσιασμό της εκδήλωσης.
 
Για ακόμα περισσότερες πληροφορίες και για αγορά εισιτηρίων συμμετοχής, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Legion Run Κύπρος (www.legionrun.com/locations/2-cyprus-nicosia) ή επικοινωνήστε μαζί μας στα email info@legionrun.com και consultics@legionrun.com.
 

Δειτε Επισης

Το 39% των αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες πέρασε έλεγχο ντόπινγκ, πέντε θετικά κρούσματα
Ο Πρόεδρος ΚΟΑ κήρυξε την έναρξη της 10ης Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού
Η κατάθεση ψυχής της Καρολίνας Πελενδρίτου
Ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Οραντέα για το πρώτο βήμα πρόκρισης στους ομίλους του BCL
Στις 13 Οκτωβρίου έναρξη για την Basket League-Οι κληρώσεις για πρωταθλήματα ΚΟΚ
Ποιος είναι ο Νεμάνια Μάιντοβ που τιμωρήθηκε γιατί έκανε τον σταυρό του-«Ο Χριστός είναι ο βασιλιάς μου» έγραψε μετά την ποινή
Συνεχίζει και στους Ολυμπιακούς του Λος Άντζελες ο Παύλος Κοντίδης
Σίμανιτς: Ο Σέρβος βρήκε ομάδα έναν χρόνο μετά την απώλεια του νεφρού του
«H Κύπρος στο Παρίσι μόνο μικρή χώρα δεν ήταν»-Ο απολογισμός της ΚΕΠΕ
Μουρμούρα από το περιβάλλον του Ερντογάν για την ανάρτηση του πανό στο Παναθηναϊκός-Μακάμπι