Ο παικταράς αλλά… άμυαλος Τόμας ντε Βινσέντι

Ο Τόμας ντε Βινσέντι απέδειξε πολλάκις ότι είναι από τους πιο ποιοτικούς ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στο κυπριακό πρωτάθλημα.
 
Η εκπληκτική λόμπα στον Τόνιο με την οποία έδωσε προβάδισμα στον ΑΠΟΕΛ στο ντέρμπι τίτλου με την ΑΕΚ και άνοιξε τον δρόμο για το σπουδαίο διπλό που έφερε τους γαλαζοκίτρινους ακόμα πιο κοντά στο τέταρτο συνεχόμενο πρωτάθλημα, αποδεικνύει του λόγου το αληθές.
 
Η ικανότητα του να αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια σε όλες τις θέσεις της επίθεσης χωρίς να χάνει από την ποιότητα του είναι επιπλέον προσόν, εντούτοις για άλλη μια φορά λειτούργησε αψυχολόγητα κλοτσώντας βάναυσα από πίσω τον Λαρένα και ορθά αποβλήθηκε.
 
Η απερίσκεπτη ή μάλλον ηλίθια ενέργεια του ντε Βινσέντι αδικεί τον ΑΠΟΕΛ αλλά περισσότερο τον εαυτό του. Δέχθηκε τρεις κόκκινες κάρτες φέτος, όλες για απρεπή συμπεριφορά, και με τέτοιες συμπεριφορές δεν θα μπορέσει ποτέ να κάνει το άλμα παραπάνω στην καριέρα του.
 
Ο Τιμούρ Κετσπάγια στις δηλώσεις του στο τέλος του αγώνα εξέφρασε την άποψη πως ο ντε Βισνέντι αδικείται που αγωνίζεται στην Κύπρο. «Αν τα είχε όλα δεν θα ήταν στην Κύπρο», συμπλήρωσε ο Γεωργιανός με ευδιάκριτη την απογοήτευση στο πρόσωπο του για την ενέργεια του Αργεντινού.

Δειτε Επισης

Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του
Στην αντεπίθεση η ΘΥΡΑ 3-«Η κυβέρνηση και οι φορείς της, απλούστατα, δεν μπορούν»
«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα
Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική
Η Εθνική Κ-17 κέρδισε την Ελλάδα σε φιλικό αγώνα
Ανακοίνωση ΑΕΛ με πυρά κατά Λετυμπιώτη-«Η μικροπολιτικάντικη παράσταση δεν μπορεί να γίνει ανεχτή»
Διεξάγονται σήμερα οι δυο εξ αναβολής αγώνες της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος