Τρισκόφσκι και Βάντερ θα το ζήσουν έντονα

Ο Τρισκόφσκι, για πρώτη φορά μετά που έφυγε από τον ΑΠΟΕΛ, θα τεθεί αντιμέτωπος με την ομάδα της Λευκωσίας. Ο Βάντερ, που αγωνιζόταν πέρσι στην ομάδα της Λάρνακας, θα τεθεί αντιμέτωπος για δεύτερη φορά με την ΑΕΚ στο ΓΣΖ.
 
Ποδοσφαιριστές με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, τα οποία θέλουν να αξιοποιήσουν οι τεχνικοί τους και για αυτό είναι πολύ σημαντικοί στο σημερινό παιχνίδι.
 
Τρισκόφσκι
 
Ο Σκοπιανός επιθετικός θα βρίσκεται στο αρχικό σχήμα του Τόμας Κρίστιανσεν, στο σημερινό παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο ΓΣΖ.
 
Σαφώς και πρόκειται για ένα ιδιαίτερο παιχνίδι για τον Τρισκόφσκι, αφού τον συνδέουν πολλές και μοναδικές στιγμές με τον ΑΠΟΕΛ. Αυτή τη στιγμή ωστόσο αγωνίζεται στην ΑΕΚ και μάλιστα με επιτυχία. Χωρίς καθόλου χρόνο για προσαρμογή, ο Ιβάν έχει ήδη προλάβει να σημειώσει 3 γκολ σε 8 συμμετοχές στο πρωτάθλημα. Είχε συμμετοχή σε άλλα γκολ της ΑΕΚ και γενικά είναι απαραίτητος στη επιθετική της λειτουργία.
 
Βάντερ
 
Ο Βάντερ σκόραρε στο ντέρμπι «αιωνίων», 15 λεπτά μετά που πέρασε στο γήπεδο. Συνεπώς έχει ανεβασμένη ψυχολογία, ενώ και στις προπονήσεις δείχνει πόσο πολύ θέλει να βρίσκεται στο αρχικό σχήμα. Μέχρι στιγμής μετρά 24 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 6 γκολ με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ.
 
Αυτός βέβαια που αποφασίζει για τον καταρτισμό της ενδεκάδας είναι ο Τιμούρ Κετσπάγια, που αυτό που έχει στο μυαλό του, είναι πως ο ΑΠΟΕΛ θα φθάσει τις 12 σερί νίκες στο πρωτάθλημα.

Δειτε Επισης

Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του
Στην αντεπίθεση η ΘΥΡΑ 3-«Η κυβέρνηση και οι φορείς της, απλούστατα, δεν μπορούν»
«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα
Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική
Η Εθνική Κ-17 κέρδισε την Ελλάδα σε φιλικό αγώνα
Ανακοίνωση ΑΕΛ με πυρά κατά Λετυμπιώτη-«Η μικροπολιτικάντικη παράσταση δεν μπορεί να γίνει ανεχτή»
Διεξάγονται σήμερα οι δυο εξ αναβολής αγώνες της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος