Τι είπε ο Κετσπάγια για την Ανόρθωση πριν δύο χρόνια

Πριν δύο χρόνια, ο Τιμούρ Κετσπάγια ρωτήθηκε για την κατάσταση που επικρατεί στην Ανόρθωση. Τότε, είχε μιλήσει στο Ράδιο Πρώτο και είπε τα πιο κάτω:
 
«Είναι πολύ σημαντικό να σε βοηθά ο κόσμος αλλά θα πρέπει να τους αποζημιώνεις με την αγωνιστική σου παρουσία. Η Ανόρθωση δεν μπορεί να λύσει τα πολλά προβλήματα χωρίς την βοήθεια του κόσμου. Το οικονομικό βαδίζει με το αγωνιστικό.
 
Εμείς προσπαθούμε να ρίξουμε το φταίξιμο στην ποδοσφαιρική ομάδα. Οι παίκτες είναι απλήρωτοι. Έγιναν 4-5 Γενικές Συνελεύσεις για την εταιρεία. Ήθελαν να γίνει εταιρεία. Μακάρι να σωθεί η ομάδα. Θα πρέπει να υπάρχουν και σωστοί άνθρωποι όχι μόνο στην Ανόρθωση αλλά σε όλες τις ομάδες. Όταν βλέπεις ανθρώπους που δεν έχουν ιδέα από ποδόσφαιρο πως θα προχωρήσεις. Και αυτοί που κάνουν τον προγραμματισμό είναι ακόμα χειρότεροι. Δεν γίνεται οι εργολάβοι και οι χτίστες να κάνουν προγραμματισμό. Η ποδοσφαιρική ομάδα χρειάζεται επαγγελματίες.  Δυστυχώς αυτοί είναι οι λόγοι. Τώρα προσπαθούμε να προλάβουμε το κακό.
 
Τώρα είναι αργά, ελπίζω να μην είναι πολύ αργά.
 
Αφήσαμε την Ανόρθωση χωρίς να χρωστά, τώρα κανένας δεν μπορεί να καταλάβει πόσα χρωστά το Σωματείο. Δεν μιλούν ξεκάθαρα. Ποιοι δημιούργησαν αυτά τα προβλήματα; Να τους φέρουν πίσω και να πληρώσει ο κάθε ένας τα σπασμένα. Να αφήσουν ήσυχη την Ανόρθωση να δουλέψει ποδοσφαιρικά και όχι επιχειρηματικά».  
 

Δειτε Επισης

Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του
Στην αντεπίθεση η ΘΥΡΑ 3-«Η κυβέρνηση και οι φορείς της, απλούστατα, δεν μπορούν»
«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα
Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική
Η Εθνική Κ-17 κέρδισε την Ελλάδα σε φιλικό αγώνα
Ανακοίνωση ΑΕΛ με πυρά κατά Λετυμπιώτη-«Η μικροπολιτικάντικη παράσταση δεν μπορεί να γίνει ανεχτή»
Διεξάγονται σήμερα οι δυο εξ αναβολής αγώνες της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος