Κάτι δεν άρεσε καθόλου στον Μιλόγεβιτς

Ο προπονητής της Ομόνοιας μπορεί να αισθάνεται χαρούμενος που η ομάδα του νίκησε, με παίκτη λιγότερο, τη Νέα Σαλαμίνα, ωστόσο υπάρχει κάτι που τον στεναχώρησε πολύ.
 
Επειδή ο άνθρωπος δεν θέλει ότι κτίζει η ομάδα του τη μια εβδομάδα, να το χαλάει την επόμενη, θέλει να επιβάλει πειθαρχία. Αυτή η πειθαρχία αρχίζει από τα αποδυτήρια, την προπόνηση και αργότερα στο γήπεδο.
 
Αυτό που είδαμε όλοι στο χθεσινό παιχνίδι της Ομόνοιας με τη Νέα Σαλαμίνα, μαρτυρά και την έλλειψη πειθαρχίας. Ποδοσφαιριστές με αρκετά και αδικαιολόγητα νεύρα, αχρείαστες κίτρινες κάρτες και ένα χέρι του Χάφες, που τον έστειλε στα αποδυτήρια. Ο Αιγύπτιος είναι παιχταράς, αλλά πρέπει να τον πάρει και κάποιος από το αυτί. Αυτές οι ενέργειες είναι για πρόστιμο. Μαργκάσα και Οικονομίδης θα μπορούσαν να ήταν πιο προσεχτικοί, γνωρίζοντας πως ακολουθεί το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Πλέον, ούτε αυτοί υπολογίζονται από τις κάρτες που μάζεψαν, υπάρχει και ο κατάλογος των τραυματιών και ο Μιλόγεβιτς περιμένει με αγωνία αν προκύψει κάτι ευχάριστο αυτή την εβδομάδα.
 
Το θετικό για το «τριφύλλι» είναι πως αντέδρασε, μετά την ήττα στο ντέρμπι «αιωνίων». Άντεξε στη πίεση των «ερυθρολεύκων», που βγήκαν μπροστά μετά το αριθμητικό τους πλεονέκτημα και στο τέλος πανηγύρισε μια σημαντική νίκη. Υπάρχει όμως ακόμη δρόμος και ο κόουτς θέλει να διορθώσει κάποια πράγματα.
 
Το θέμα με τις εύκολες κάρτες δεν του άρεσε καθόλου και αναμένεται να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές. Η έλλειψη συγκέντρωσης κατά την διάρκεια του αγώνα, είναι ένα στοιχείο που θέλει να εξαφανίσει. Πέραν του ότι σου αφαιρεί από τη δυναμική σου, αδικεί και την ίδια σου την προσπάθεια. Γιατί ο κατάλογος των απουσιών αυξάνεται... 
 
 
 

Δειτε Επισης

Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του
Στην αντεπίθεση η ΘΥΡΑ 3-«Η κυβέρνηση και οι φορείς της, απλούστατα, δεν μπορούν»
«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα
Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική
Η Εθνική Κ-17 κέρδισε την Ελλάδα σε φιλικό αγώνα
Ανακοίνωση ΑΕΛ με πυρά κατά Λετυμπιώτη-«Η μικροπολιτικάντικη παράσταση δεν μπορεί να γίνει ανεχτή»
Διεξάγονται σήμερα οι δυο εξ αναβολής αγώνες της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος