Μεγάλο ποδηλατικό ραντεβού 1-3 Απριλίου

Με τη συμμετοχή περίπου 200 ποδηλατών από την Κύπρο και το εξωτερικό, η Bikin Events Cyprus διοργανώνει το τριήμερο 1-3 Απριλίου το 5o Volkswagen Cyprus Cycling Τour. Πρόκειται για τον μεγαλύτερο αγώνα ποδηλασίας δρόμου που διεξάγεται σε ετήσια βάση στην Κύπρο.

Ραχοκοκαλιά της διοργάνωσης είναι δεκάδες ερασιτέχνες ποδηλάτες, ντόπιοι αλλά και ξένοι – ανάμεσά τους μερικοί θρύλοι της ποδηλασίας-, οι οποίοι επιλέγουν να συνδυάσουν μια τριήμερη ποδηλατική εξόρμηση στην Πάφο, απολαμβάνοντας τις ειδυλλιακές διαδρομές και τη διαμονή σε κάποιο πολυτελές τουριστικό θέρετρο.
 
«Κάθε χρόνο το ενδιαφέρον τόσο από την Κύπρο όσο και από το εξωτερικό παρουσιάζεται αυξημένο γι αυτό τον αγώνα, αφού ο συνδυασμός των ποδηλατικών διαδρομών της επαρχίας Πάφου με τα άνετα και πολυτελή ξενοδοχείο της, αποδεικνύεται ελκυστικός» εξηγεί ο Μιχάλης Χατζηϊωάννου, διευθυντής της Bikin Cyprus Events που διοργανώνει το 5ο Volkswagen Cyprus Cycling Τour, υπό την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας και τη χορηγία της Volkswagenκαι του ΚΟΤ.
 
Η εκκίνηση θα δοθεί την Παρασκευή, 1 Απριλίου από το μεσαιωνικό κάστρο της Πάφου με τους ποδηλάτες να κατευθύνονται προς Κούκλια απ’ όπου θα ξεκινήσει το χρονομετρημένο κομμάτι που θα καταλήξει στο αρχαίο θέατρο του Κουρείου, παίρνοντας απ’ εκεί το δρόμο της επιστροφής. Τη δεύτερη μέρα οι αθλητές και πάλι θα κατευθυνθούν προς Κούκλια και απ’ εκεί θα ανέβουν στη Δωρά για να τερματίσουν και πάλι στα Κούκλια ενώ την τρίτη και τελευταία ημέρα ο αγώνας κινείται προς Πέγεια και Κάθικα στις παρυφές της χερσονήσου του Ακάμα. Καλύπτονται συνολικά 247,4 χλμ.
 
Στον αγώνα μετέχουν από έφηβοι μέχρι βετεράνοι αθλητές που είναι και η βάση της διοργάνωσης. Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, για μερικές ημέρες ακόμα, στο www.cyclingcy.com. 
 

Δειτε Επισης

Το 39% των αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες πέρασε έλεγχο ντόπινγκ, πέντε θετικά κρούσματα
Ο Πρόεδρος ΚΟΑ κήρυξε την έναρξη της 10ης Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού
Η κατάθεση ψυχής της Καρολίνας Πελενδρίτου
Ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Οραντέα για το πρώτο βήμα πρόκρισης στους ομίλους του BCL
Στις 13 Οκτωβρίου έναρξη για την Basket League-Οι κληρώσεις για πρωταθλήματα ΚΟΚ
Ποιος είναι ο Νεμάνια Μάιντοβ που τιμωρήθηκε γιατί έκανε τον σταυρό του-«Ο Χριστός είναι ο βασιλιάς μου» έγραψε μετά την ποινή
Συνεχίζει και στους Ολυμπιακούς του Λος Άντζελες ο Παύλος Κοντίδης
Σίμανιτς: Ο Σέρβος βρήκε ομάδα έναν χρόνο μετά την απώλεια του νεφρού του
«H Κύπρος στο Παρίσι μόνο μικρή χώρα δεν ήταν»-Ο απολογισμός της ΚΕΠΕ
Μουρμούρα από το περιβάλλον του Ερντογάν για την ανάρτηση του πανό στο Παναθηναϊκός-Μακάμπι