Ετοιμάζει βαλίτσες ο Γκάρι Νέβιλ

Η πρώτη απόπειρα του Γκάρι Νέβιλ ως κανονικός προπονητής, είναι τραγική και πικρή. Τα έχει πάει χάλια μέχρι στιγμής στο πάγκο των «νυχτερίδων» και όπως γράφει με βεβαιότητα η εφημερίδα της πόλης, «Superdeporte», στο τέλος της σεζόν θα αποχωρήσει.
 
Ο Νέβιλ έχει χάσει όλους τους στόχους που είχε η Βαλένθια, ενώ η ομάδα του απέχει μόλις έξι βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη. Οκτώ αγωνιστικές πριν το φινάλε, η Βαλένθια δεν νιώθει άνετη για τη παραμονή της, ενώ ήδη κυκλοφόρησαν τα ονόματα των Μάνουελ Πελεγκρίνι και Χόρχε Σαμπάολι για να τον διαδεχτούν.
 
Ορατό είναι το σενάριο ο Νέβιλ να ετοιμάσει νωρίτερα τις βαλίτσες του για άλλες… πολιτείες. Βλέπετε αν η Βαλένθια δεχθεί ακόμη 1-2 ήττες, τότε θα αγκαλιάσει πιο σφικτά τον υποβιβασμό.   

Δειτε Επισης

Διαφήμιση της Ντιλέτα Λεότα κόπηκε λόγω «σεξουαλικού» περιεχομένου
Ο Ντι Μαρία ενημέρωσε την Μπενφίκα ότι θα φύγει μετά το Κύπελλο Πορτογαλίας
Επιπλέον 15.000 οπαδοί της Τότεναμ χωρίς εισιτήριο θα φτάσουν στο Μπιλμπάο για τον τελικό του Europa
Το τεράστιο συμβόλαιο που προσφέρει η Άρσεναλ στον Γιόκερες
Ξεσπά η μητέρα του Σάλα κατά του προέδρου της Ναντ-Κάνει λόγο για ψυχρό χειρισμό
Επιβεβαιώνεται το ενδιαφέρον για Τσιμίκα η Λιντς
Ξεπέρασε τον Ντι Στέφανο στην πρώτη του σεζόν στη Ρεάλ o Eμπαπέ
Αυτοκτόνησε ο Άγιαξ και χαρίζει το πρωτάθλημα στην Αϊντχόφεν
Η Ρεάλ έκλεισε τον Χάουσεν-Στα 60 εκατομμύρια το deal με την Μπόρνμουθ
Ευχάριστα νέα για τον Αβονίγι-Βγήκε από το τεχνητό κώμα