Φιλική τεσσάρα του Παναθηναϊκού με έκπληξη Μαμούτε

Με κορυφαίο και σκόρερ δύο τερμάτων τον νεαρό Βραζιλιάνο επιθετικό, οι "πράσινοι" πιστοποίησαν ότι βρίσκονται σε καλό μομέντουμ και συνέτριψαν με 4-1 τον Πανιώνιο στο σημερινό φιλικό στη Λεωφόρο.
 
Ο Παναθηναϊκός νίκησε εύκολα με 4-1 τον Πανιώνιο στο σημερινό φιλικό κεκλεισμένων των θυρών που διεξήχθη στο γήπεδο της Λεωφόρου, έχοντας ως κορυφαίο τον Γιούρι Μαμούτε, που πέτυχε δύο γκολ και είχε πολύ καλή απόδοση αγωνιζόμενος στην κορυφή της επίθεσης, τόσο ως παρτενέρ του Πέτριτς όσο και (στο δεύτερο ημίχρονο) του Κλωναρίδη.
 
Οι “πράσινοι” ήταν εξαιρετικοί στο πρώτο ημίωρο του αγώνα και είναι χαρακτηριστικό ότι στο 26’ το σκορ είχε φτάσει ήδη στο 3-0, ενώ από πλευράς σχηματισμού ο Στραματσόνι διατήρησε σε ολόκληρο το ματς το 4-4-2 στην ευθεία.
 
Ο Ιταλός προπονητής έδωσε, όπως άλλωστε αναμενόταν, χρόνο συμμετοχής σε πολλά νέα πρόσωπα, χρησιμοποιώντας μετά από 2,5 μήνες τον Σέρχιο Σάντσεθ (έδειξε σε καλή κατάσταση αλλά χρειάζεται φυσιολογικά αγωνιστικό ρυθμό) και δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε παίκτες όπως ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος (πρώτη του εμφάνιση με καλές τοποθετήσεις), ο Χουχούμης και οι πιτσιρικάδες Στάικος και Βαλμάς.
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά ο Ευανζελίστα χρησιμοποιήθηκε (για 20λεπτά περίπου) στον άξονα, ως παρτενέρ του Λαγού στο δεύτερο ημίχρονο (αντικατέστησε τον Εσιέν και αντεπεξήλθε στο ρόλο του), καθώς επίσης ότι στο 61’ τραυματίστηκε ο Μαρινάκης σε μια διεκδίκηση της μπάλας και έγινε αναγκαστική αλλαγή. Το φιλικό ολοκληρώθηκε στο 89' εξαιτίας της καταρακτώδους βροχής που έπιασε ξαφνικά τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή.
 
Πηγή: sdna.gr

Δειτε Επισης

Ολυμπιακοί Αγώνες: Οι κυπριακές συμμετοχές από το Σίδνεϋ ως το Πεκίνο
Πλήγμα με Μπρινιόλι στην ΑΕΚ
Ανακοινώθηκε από τη νέα του ομάδα ο Καραμανώλης
Κρεμάει τα παπούτσια του και γίνεται αθλητικός ψυχολόγος ο Κλέιμαν
Επίσημα ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού ο Τέτε
Ο Παναθηναϊκός θέλει να κλειδώσει την πρόκριση από το πρώτο παιχνίδι κόντρα στην Μπότεφ Πλόβντιβ
Υπέγραψε συμβόλαιο για τέσσερα χρόνια με τον Παναθηναϊκό ο Τέτε-Μπήκε στην ευρωπαϊκή λίστα
H ΑΕΚ έκανε τα εύκολα δύσκολα, όμως η πρόκριση παραμένει στα χέρια της
Βήμα πρόκρισης με μπροστάρη Κουλιεράκη για τον επιπόλαιο ΠΑΟΚ
ΠΑΟΚ - Μπόρατς και AEK - Ίντερ ντ’ Εσκάλδες, πόνταρε τώρα στην Megabet Plus με αμέτρητες επιλογές