Η μεγάλη βραδιά του Κωνσταντίνου

Μπορεί η Εθνική Κύπρου να ηττήθηκε, μπορεί το γκολ που δέχθηκε να είχε αποφευχθεί, ωστόσο αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον Κωνσταντίνο Παναγή.
 
Ο νεαρός τερματοφύλακας της Ομόνοιας «εξαργύρωσε» τις πολύ καλές του εμφανίσεις με τους «πράσινους» και επιλέχθηκε από τον Χριστάκη Χριστοφόρου να υπερασπιστεί την εστία της Εθνικής μας, στο φιλικό με την Ουκρανία στην Οδησσό.
 
Αυτό ήταν το ντεμπούτο του Παναγή στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, παρά το γεγονός ότι ο αγώνας ήταν μέσα στην Ουκρανία, μπροστά από 20.000 κόσμο, ο Κωνσταντίνος ήταν εξαιρετικός.
 
Σε αρκετές περιπτώσεις λειτούργησε σωτήρια για τη Κύπρο, δεν έχασε τη συγκέντρωση του, καθοδήγησε με μεγάλη μαεστρία την αμυντική γραμμή και ήταν από τους διακριθέντες.
 
Η μεγάλη βραδιά του Κωνσταντίνου. Ο Χριστάκης, η Ομόνοια και η Εθνική μας, ελπίζουν πολλά πάνω σε αυτό τον χαρισματικό τερματοφύλακα. Το μέλλον του ανήκει.  

Δειτε Επισης

Αποχαιρέτησαν τη χρονιά με μια χορταστική αναμέτρηση Ανόρθωση και Νέα Σαλαμίνα
Οι κορυφαίοι ποδοσφαιριστές της σεζόν 2024-2025
Επαφές ΓΣΠ με εταιρεία από τη Μ. Ανατολή για κατασκευή επιπλέον κερκίδας με σκέπαστρο
Όλες οι λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου
Κύπριοι διαιτητές σε όλα τα παιχνίδια του Β ομίλου
Τέλος από την Ομόνοια ο Ιωακείμ
Κοινό αίτημα ΑΕΚ και Πάφου για αλλαγή της ημερομηνίας του μεταξύ τους αγώνα
Βγαίνει μπροστά και ανοίγει τα χαρτιά του ο Πετρίδης-Θα μιλήσει για όλα όσα αφορούν τον ΑΠΟΕΛ
Αποχαιρετά την πρώτη κατηγορία με Βαρωσιώτικο ντέρμπι η Νέα Σαλαμίνα
Αναμένει την τελική έγκριση του ΠτΔ για το Στέλιος Κυριακίδης ο ΚΟΑ-Οριστική η απόφαση για το Μακάρειο