Αποκαλύψεις Ουκρανών για το τι έγινε πριν τον αγώνα με την Κύπρο

Η Εθνική Κύπρου στάθηκε όρθια στο γήπεδο της Τσερνομόρετς, όπου ηττήθηκε 1-0 από την Ουκρανία χθες βράδυ, σε φιλικό αγώνα.
 
Μεγάλη προσπάθεια από τα παιδιά του Χριστάκη Χριστοφόρου που στο τελευταία εικοσάλεπτο του αγώνα δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες για να στερήσουν τη νίκη από τους Ουκρανούς.
 
Ενδιαφέρον προκαλεί το πως οι Ουκρανοί είδαν το παιχνίδι, αλλά και κάποιες αποκαλύψεις για το τι προηγήθηκε του αγώνα.
 

 Σύμφωνα με την sport-express.ua:
 
«Παραμονή του αγώνα στην Οδησσό πραγματοποιήθηκε διευρυμένη σύσκεψη των εκπροσώπων των διαφόρων υπηρεσιών για την ασφάλεια.Όλες οι ενέργειες αποσκοπούσαν στην οργάνωση και ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα ανάμεσα στην Ουκρανία και την Κύπρο.
 
Λαμβάνοντας υπόψη επεισόδια που έγιναν στη χώρα αλλά και τις τρομοκρατικές επιθέσεις σε Παρίσι και Βρυξέλλες, λήφθηκαν αυστηρά μέτρα ασφαλείας. Μετά τον αγώνα ένας οπαδός είπε: «Σχεδόν μας άφησαν με το σώβρακο».
 
Την Τετάρτη το βράδυ, ο υπεύθυνος του γηπέδου του Τσερνομόρετς, έκανε το παν για να προστατεύσει το γρασίδι από την υπερβολική υγρασία. Αμέσως μετά την προπόνηση που έκαναν οι Κύπριοι, μια τεράστια ταινία προστάτευσε τον αγωνιστικό χώρο και το επόμενο πρωί αφαιρέθηκε. Έτσι όλο το νερό έφυγε από τις αποχετεύσεις.
 
Ειδικοί στη μετεωρολογία, μέχρι και την έναρξη του αγώνα ενημέρωναν για την πρόγνωση του καιρού και το ενδεχόμενο να υπάρχει βροχόπτωση.
 
Δυστυχώς, το γήπεδο δεν ήταν γεμάτο, στο παιχνίδι που έγινε στο πλαίσιο της προετοιμασία για το Euro 2016. Αποδείχθηκε πολύ σημαντικό το ότι η Κύπρο είναι χαμηλά στη βαθμολογία.
 
Επίσης, ο τεχνικός της Εθνικής Ουκρανίας είχε αρκετά αγωνιστικά προβλήματα, ενώ ο κ. Χριστάκης Χριστοφόρου, τεχνικός της Κύπρου, είχε μόνο δύο απουσίες. Αυτές των Μάριου Αντωνιάδη και Χάρη Κυριάκου».
 
Πιο κάτω γίνεται ανάλυση του αγώνα, με ιδιαίτερη έμφαση στην φυσική κατάσταση των Κύπριων διεθνών, που μέχρι τα τελευταία στάδια του αγώνα κυνηγούσαν το θετικό αποτέλεσμα.
 
Διαβάστε ΕΔΩ αναλυτικά το δημοσίευμα.
 

 
Εξάλλου, η ιστοσελίδα ua-football.com, κάνει αναφορά στην προσπάθεια της Κύπρο στο φιλικό με τους Ουκρανούς, ενώ εκφράζει παράπονα για την προσέλευση του κόσμου:
 
«Εκεί που περιμέναμε ένα δεύτερο γκολ, οι Κύπριοι είχαν δημιουργήσει αρκετές ευκαιρίες για να σκοράρουν. Για παράδειγμα ο παλιός μς φίλος, Κωνσταντίνος Μακρίδης, είχε δώσει στον Εγγλέζου που με ωραία κίνηση και σουτ, μόλις έχασε το στόχο. Ο Σωτηρίου θα μπορούσε να μας στερήσει τη νίκη αλλά σημάδεψε το δοκάρι, ενώ και πάλι ο Σωτηρίου αργότερα, έκανε κεφαλιά αλλά νικήθηκε από τον Μπόικο. Είμαστε χαρούμενοι από τη νίκη και το ότι είδαμε αρκετά νεαρά παιδιά να αγωνίζονται».
 
«Έγινε τόσος πολύς λόγος για το παιχνίδι που θα γινόταν στην Οδησσό. Δεν γίνεται να υπάρχουν κενές θέσεις στην κερκίδα. Δεν γίνεται ο πληθυσμός μιας πόλης εκατομμυρίων, να μην μπορεί να συγκεντρώσει 35.000 οπαδούς στο γήπεδο. (τον αγώνα παρακολούθησαν 20598 θεατές)».
 
Στην ανάλυση του αγώνα, η daily mail αναφέρεται στην προσπάθεια του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.
 
 

Δειτε Επισης

Ντέρμπι φωτιά και αγώνες που κρύβουν εκπλήξεις στο κυπριακό πρωτάθλημα-Η σέντρα στην… Fonbet
Ψάχνουν τρόπους να ξορκίσουν το φάντασμα της απαγόρευσης-Κρίσιμη συνάντηση ΚΟΠ και ομάδων
Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του
Στην αντεπίθεση η ΘΥΡΑ 3-«Η κυβέρνηση και οι φορείς της, απλούστατα, δεν μπορούν»
«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα
Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική
Η Εθνική Κ-17 κέρδισε την Ελλάδα σε φιλικό αγώνα