Πρώτη νίκη με Σκίμπε, 2-1 η Eλλάδα το Μαυροβούνιο

Την πρώτη της νίκη με τον Μίχαελ Σκίμπε στον πάγκο πανηγύρισε η Εθνική Ελλάδας. Μπορεί να μην εντυπωσίασε, αλλά το ζητούμενο σε αυτή την φάση είναι να βελτιώνεται παιχνίδι με το παιχνίδι, να βάζει στοιχεία στο παιχνίδι της από τη φιλοσοφία του προπονητή της και να παίρνει νίκες που τόσο της έχουν λείψει. Ας είναι και σε φιλικά παιχνίδια όπως το αποψινό με το Μαυροβούνιο στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Η γαλανόλευκη επικράτησε 2-1, με τα τρία γκολ να σημειώνονται στο δεύτερο ημίχρονο. Η είσοδος του Καρέλη στο δεύτερο ημίχρονο βελτίωσε αισθητά το επιθετικό μας κομμάτι, με τον επιθετικό της Γκενκ να λειτουργεί πολύ καλά ως περιφερειακός επιθετικός και να πονοκεφαλιάζει την αντίπαλη άμυνα. Βέβαια, στο β' μέρος δεν τα πήγε καλά η άμυνα, κάτι που θα πρέπει να δουλέψει ο Γερμανός προπονητής.

Το σκορ άνοιξε με υπέροχη εκτέλεση φάουλ ο Τζαβέλλας στο 54', για να ισοφαρίσει δυο λεπτά μετά ο Τομάσεβιτς με κοντινή κεφαλιά. Στο 62', οι Φορτούνης και Καρέλης συνεργάστηκαν, ο Έλληνας επιθετικός πλάσαρε υπέροχα και έβαλε εκ νέου μπροστά την Εθνική, με το 2-1 να μην αλλάζει και να μένει μέχρι το φινάλε. Επόμενο παιχνίδι για την Εθνική με την Ισλανδία στις 29/3 στο Φάληρο. Στα αξιοσημείωτα του αγώνα ήταν το ντεμπούτο του Μάριου Οικονόμου.

Γήπεδο: "Γ. Καραϊσκάκης"

Διαιτητής: Ίστβαν Κόβακς (Ρουμανία)

Βοηθοί: Βασίλι Μαρινέσκου (Ρουμανία), Αλεξάντρου Σερέϊ (Ρουμανία)

Τέταρτος: Αναστάσιος Παπαπέτρου

ΕΛΛΑΔΑ (Σκίμπε): Καρνέζης, Παπασταθόπουλος, Τζαβέλας, Μανωλάς (66' Οικονόμου), Τοροσίδης (85' Τζιόλης), Σταφυλίδης (85' Σιόβας), Σάμαρης, Μάνταλος (46' Καρέλης), Πέτσος, Φορτούνης, Μήτρογλου (93' Ταχτσίδης).

ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ (Τουμπάκοβιτς): Μιγιάτοβιτς, Μάρουσιτς, Σάβελγιτς, Σίμιτς, Τομάσεβιτς (75' Ζβέροτιτς), Βούκτσεβιτς, Σέκιτς (85' Μπόλιεβιτς), Ρόντιτς (88' Ζόριτς), Μπάκιτς (75' Γκρμπιτς), Μούγκοσα (69' Ραΐτσεβιτς), Μπετσιράι.

Γκολ: 54' Τζαβέλλας, 63' Καρέλης / 56' Τομάσεβιτς

Κάρτες: 25' Σίμιτς, 26' Σταφυλίδης, 53' Τομάσεβιτς, 73' Τοροσίδης

Δειτε Επισης

Οι ημέρες και οι ώρες των αγώνων για την 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας
Κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια ο Μπίσεσβαρ
Η viral φωτογραφία του Αντονί Μαρσιάλ ως συνοδηγός σε αγωνιστικό αυτοκίνητο με την εμφάνιση της ΑΕΚ
Ενεργοποιήθηκε η... βόμβα-Ανακοίνωσε τον Αντονί Μαρσιάλ η ΑΕΚ
Επίθεση Πισάρο σε ΑΕΚ: «Όσοι βρίσκονται στην κορυφή στην Ελλάδα είναι... μαφία»
Ξεκινούν οι επαφές για το νέο συμβόλαιο του Κωνσταντέλια
Υπογράφει και πιάνει δουλειά ο Μαρσιάλ στην ΑΕΚ
Άρης: Έχει βγει κερδισμένος μέσα από τις συνεργασίες του με τους Σουηδούς
Ολυμπιακός: O Ολιβέιρα διεκδικεί θέση βασικού εναντίον του Αρη
Η ΑΕΚ κέρδισε τον Βόλο και έπιασε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ στην κορυφή Super League