Αποχωρεί ο Πουλλαΐδης (τι είπε για Τιμούρ, Γιαννιώτα, Πίντο)

Στην αποκάλυψη ότι διανύει τους τελευταίους μήνες ως πρόεδρος της Ανόρθωση προέβη ο Χρήστος Πουλλαΐδης, ο οποίος στην ανοικτή συνέλευση της ομάδας της Αμμοχώστου επεσήμανε ότι δεν θα διεκδικήσει την προεδρία τον ερχόμενο Μάιο.

«Δεν βγάζει υγεία η ομάδα και αφουγκράζομαι τις ανησυχίες και τον παλμό του κόσμου. Αν σας στενοχωρεί εσάς μια φορά, εμένα με στενοχωρεί... πέντε. Τίποτα δεν έχει χαθεί και ο στόχος της Ευρώπης είναι εδώ. Με την πρώτη στραβή  και στα δύσκολα δεν πρέπει να τσακωνόμαστε μεταξύ μας. Αυτό είναι κάτι που με στενοχωρεί αφάνταστα. Είμαστε μια ομάδα, μια οικογένεια και πρέπει να φαινόμαστε στα δύσκολα».
 
«Μπορεί τα 17 εκατομμύρια να έγιναν 7, αλλά ήθελε πολύ μεγάλη προσπάθεια. Ζηλεύω άλλες ομάδες που δίνουν βοήθεια οι πάντες. Έχω στερέψει οικονομικά και δεν θα μπορώ να συνεισφέρω για πολύ. Η Ανόρθωση αυτή την στιγμή θέλει μια ένεση των 200 με 300 χιλιάδων τον μήνα. Πρέπει να δώσουμε λεφτά για την ομάδα. Πως θα περάσουμε τα κριτήρια;
Αν χάσουμε βαθμούς τι θα γίνει»; 
 
«Η ψιθυρολογία και η μουρμούρα δεν βοηθά κανένα. Οι ποδοσφαιριστές βλέπουν την κριτική πως γίνεται και επηρεάζονται».
 
«Ότι βάζω από την Ανόρθωση το στερώ από τα παιδιά μου. Τον ερχόμενο Μάη δεν θα διεκδικήσω την προεδρία του σωματείου. Το αποφάσισα και αυτό δεν αλλάζει».
 
«Το θέμα με τον Τιμούρ ήταν ότι ξεκινήσαμε με τον Άντρε Πάους και το project ήταν τριετές και έτσι αποφασίσαμε να παραμείνει. Δεν έγινε πρόταση στον Τιμούρ».
 
«Δεν θέλω να αναφερθώ για τα παλιά» (σ.σ. απάντηση για το θέμα Πίντο).
 
«Μας προτάθηκε ο Γιαννιώτας και απορρίφθηκε από τον Σταν Φάλξ.
 
«Απορρίψαμε τον Φόξι της Αστάνα που πρότεινε ο Φαλκς διότι ήθελε 35.000 ευρώ το μήνα». 
 
«Οι άνθρωποι που είναι δίπλα μου είναι τιμιότατοι. Θα βάλουμε παλαίμαχους ποδοσφαιριστές ώστε να ελέγχουν τα αποδυτήρια».
 
«Λόγω πειθαρχικών παραπτωμάτων του Ντίνο Ντλοβού και του τραυματισμού του Κουλούρη αποφασίσαμε να πάρουμε τον Ίσμα».
 
«Ήταν η πιο φθηνή λύση (σ.σ. για Μανζορό) που προτάθηκε και ο μοναδικός που δεχόταν να έρθει για έξι μήνες».
 
«Ο Πάους έχασε τα αποδυτήρια. Η λύση της συνεργασίας έγινε με τον πιο καλό τρόπο. Τον Ζόραν τον πρότεινε ο Πανίκκος Ππούνας. Είχε τις περγαμηνές να πετύχει αλλά δυστυχώς απέτυχε...»
 
«Η επιτροπή προγραμματισμού έκανε λάθη, δεν λέμε το αντίθετο. Η επιτροπή αυτή είναι ένα ευαίσθητο πόστο, δεν έχει να κάνει με άσπρο-μαύρο. Ο Φραντζέσκος έφυγε και πλέον όλα τα θέματα στο ποδοσφαιρικό τμήμα τα χειρίζεται ο κύριος Μανώλη».

«Aπό όλα τα σωματεία εμείς έχουμε την πιο σταθερή διοίκηση. Η διοίκηση έβαλε πολλά πράγματα σε τάξη, δυστυχώς ορισμένοι το αγνοούν»

«Θαυμάζω και εκτιμώ τον ΠΑΝΣΥΦΙ αλλά πρέπει να κάνουν και αυτοί την κριτική τους. Παράδειγμα ότι έγινε στο Απόλλων-Ανόρθωση ή να μπουν στην προπόνηση, ή να γράφουν διάφορα στο Facebook για τους ποδοσφαιριστές. Ξέρω ότι είχαμε και ήττες και χειροκροτούσατε».

«Ο Φραντζέσκος βάζω το χέρι μου στο ευαγγέλιο είναι τιμιότατος. Δεν είμαι βλάκας αν το νομίζετε αυτό κάνετε λάθος. Δεύτερο δείτε πόσα γλυτώσαμε από μάνατζερ και πόσα δίναμε παλιά. Αν είχα αντιληφθεί κάτι μεμπτό για ανθρώπους για ανθρώπους που έχω δοκιμάσει δεν θα έμεναν ούτε μέρα. Αύριο δεν θα βρίσκουμε ανθρώπους γι΄ αυτά τα πόστα. Πού θα πάει μετά η Ανόρθωση; Έφυγαν για λόγους ευθιξίας. Έκαναν έντιμη κίνηση και παραιτήθηκαν για να μην υπάρχουν σκιές».

«Αν δεν πάμε Ευρώπη σίγουρα θα χάσουμε πολλά αλλά σας διαβεβαιώνω ότι θα το παλέψουμε μέχρι το τελευταίο ματς, μέχρι το τελευταίο λεπτό. Αυτό είπα και στον Νεόφυτο Λάρκου. Έσπρωχνα το τεχνικό τιμ να πάρουμε πρωτάθλημα αλλά βασικός μας στόχος ήταν η Ευρώπη. Θα ήταν extra bonus αν κατακτούσαμε το πρωτάθλημα».

«To να ανεβάσουμε το μπάτζετ μας έφερε εδώ. Από 17 εκατομμύρια χρέη πέσαμε στα 7. Δεν πρέπει να μας παρασύρει το συναίσθημα».

«Ο Λαίφης είναι αφοσιωμένος στην Ανόρθωση. Μακάρι να είχαμε πολλούς Λαίφηδες».
 
 
 
 

Δειτε Επισης

Επί τάπητος τα περιστατικά βίας στο ποδόσφαιρο στη σύσκεψη στην ΚΟΠ
Ψάχνουν τρόπους να ξορκίσουν το φάντασμα της απαγόρευσης-Κρίσιμη συνάντηση ΚΟΠ και ομάδων
Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του
Στην αντεπίθεση η ΘΥΡΑ 3-«Η κυβέρνηση και οι φορείς της, απλούστατα, δεν μπορούν»
«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα
Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική
Η Εθνική Κ-17 κέρδισε την Ελλάδα σε φιλικό αγώνα