Μόνο την Αγία Νάπα κέρδισε στο ΓΣΠ ο ΑΠΟΕΛ χωρίς Ντε Βινσέντι

Ατίθασος, οξύθυμος, εγωιστής, αλλά απαραίτητος και καθοριστικός για τον ΑΠΟΕΛ. Με τον Τόμας ντε Βινσέντι στην ενδεκάδα οι «γαλαζοκίτρινοι δέχθηκαν μόλις μια ήττα στο φετινό πρωτάθλημα.
 
Στις τρεις από τις τέσσερις ήττες που μετρά φέτος ο ΑΠΟΕΛ στο πρωτάθλημα δεν είχε στη σύνθεση του τον Αργεντινό επιτελικό μέσο, γεγονός που αποδεικνύει την εξάρτηση που έχει η ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια από τον 27χρονο ποδοσφαιριστή.
 
Ο Τόμας ντε Βινσέντι απουσίασε σε έξι παιχνίδια τη φετινή σεζόν και στα τρία από αυτά οι γαλαζοκίτρινοι ηττήθηκαν από Ανόρθωση (0-2), ΑΕΚ (1-2) και Δόξα (1-2) με όλες τις αναμετρήσεις να διεξάγονται στο ΓΣΠ. Χωρίς τον Αργεντινό ο ΑΠΟΕΛ κέρδισε τη Δόξα στο Μακάρειο (1-2), την Πάφο (0-1) εκτός έδρας και την Αγία Νάπα (3-0) στη Λευκωσία.  

14 γκολ σε 23 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα μετρά ο Τόμας ντε Βινσέντι, ο οποίος με οκτώ ασίστ είναι ο πρώτος στη σχετική κατηγορία στον «Αρχάγγελο» και μοιράζεται την πρωτιά με τον Νίκολας Μαρτίνες της Ανόρθωσης
Λόγω του ατίθασου χαρακτήρα του έλειψε σε τρία παιχνίδια με απόφαση του Αθλητικού Δικαστή, εξαιτίας άσεμνης χειρονομίας προς τον διαιτητή, Βασίλη Δημητρίου, στον αγώνα της 13ης αγωνιστικής με τον Απόλλωνα, ενώ η απρεπής συμπεριφορά του στο παιχνίδι της πρεμιέρας των ομίλων του Europa League με την Σάλκε (εξύβρισε τον διαιτητή) του στέρησε τη συμμετοχή στους επόμενους τρεις αγώνες της διοργάνωσης.
 
Η αντιαθλητική συμπεριφορά στο ντέρμπι με την ΑΕΚ του στερεί το δικαίωμα να αγωνιστεί στον αγώνα του Σαββάτου (2/3) με τον Απόλλωνα, τον οποίο θα έχανε έτσι και αλλιώς καθώς υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο χέρι. Ο Τιμούρ Κετσπάγια καλείται να καλύψει το κενό του Αργεντινού, ενώ «πονοκεφαλιάζει» και για την απουσία του τιμωρημένου Γιαννιώτα, αφού οι δύο ποδοσφαιριστές είναι, όπως και ο Εφραίμ, διανύουν εξαιρετική περίοδο φόρμας.

Δειτε Επισης

Ντέρμπι φωτιά και αγώνες που κρύβουν εκπλήξεις στο κυπριακό πρωτάθλημα-Η σέντρα στην… Fonbet
Ψάχνουν τρόπους να ξορκίσουν το φάντασμα της απαγόρευσης-Κρίσιμη συνάντηση ΚΟΠ και ομάδων
Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του
Στην αντεπίθεση η ΘΥΡΑ 3-«Η κυβέρνηση και οι φορείς της, απλούστατα, δεν μπορούν»
«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα
Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική
Η Εθνική Κ-17 κέρδισε την Ελλάδα σε φιλικό αγώνα