Φεύγει οριστικά στο τέλος της χρονιάς ο Ντε Γιόνγκε

Οριστικά θα φύγει από την Νέα Σαλαμίνα ο Γιαν Ντε Γιόνγκε, ο οποίος όμως θα παραμείνει στους ερυθρόλευκους μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν.
 
H ανακοίνωση:
«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ Αμμοχώστου παρακάθισε σήμερα στην τακτική του συνεδρία και ασχολήθηκε με σωρεία ζητημάτων που αφορούν το σωματείο. Ένα απο τα θέματα που απασχόλεισαι ήταν και το θέμα του προπονητή καθώς, όπως είχαμε προαναγγείλει, πρόθεση ήταν να κλείσει το ζήτημα αυτό εντός της εβδομάδας.
Αφού έγινε ενημέρωση του σώματος στη συνέχεια ο προπονητής της ομάδας Γιαν Ντε Γιόγκε συναντήθηκε με αντιπροσωπεία του συμβουλίου, με επικεφαλή τον πρόεδρο κ. Πάρη Ανδρέου, όπου από κοινού αποφασίστηκε πως δε θα αναεωθεί το συμβόλαιο μεταξύ των δύο πλευρών για την ποδοσφαιρική περίοδο 2016-2017. Να σημειωθεί ότι η συνάντηση έγινε μέσα σε εξαιρετικό κλίμα και η απόφαση που πάρθηκε ήταν κοινή.
Επίσης αποφασίστηκε πως ο κ. Ντε Γιόγκε παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας μέχρι να ολοκληρωθείτο συμβόλαιο του, δηλαδή στις 31 Μαίου 2016.
Το Δ.Σ. εκφράζει τις ειλικρινείς ευχαριστίες προς τον Γιαν Ντε Γιόγκε και αναγνωρίζει τη σημαντική συμβολή του ώστε η ομάδα μας να τερματίσει εντός στόχων τη φετινή ποδοσφαιρική περίοδο και του εύχεται κάθε προσωπική και επαγγελματική επιτυχία».
 

Δειτε Επισης

Αυτές είναι οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ανόρθωση-Ομόνοια Λευκωσίας
Ντέρμπι φωτιά και αγώνες που κρύβουν εκπλήξεις στο κυπριακό πρωτάθλημα-Η σέντρα στην… Fonbet
Ψάχνουν τρόπους να ξορκίσουν το φάντασμα της απαγόρευσης-Κρίσιμη συνάντηση ΚΟΠ και ομάδων
Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του
Στην αντεπίθεση η ΘΥΡΑ 3-«Η κυβέρνηση και οι φορείς της, απλούστατα, δεν μπορούν»
«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα
Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική