«Γιατί ο κ. Κουτσοκούμνης δεν πήρε τηλέφωνο τον διαιτητή

Δήλωση με βαριές κατηγορίες κατά των ιθυνόντων του κυπριακού ποδοσφαίρου έκανε ο πρώην πρόεδρος του Ολυμπιακού, Πέτρος Σάββα.

Κατηγορεί ευθέως τον πρόεδρο της ΚΟΠ, το διαιτητή Βασίλη Δημητρίου, αλλά και υποστηρίζει ότι δεν ήθελαν την άνοδο του Ολυμπιακού στην Α’ κατηγορία προκειμένου να γλιτώσουν τις 500 χιλιάδες για τα τηλεοπτικά.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Θέλω να γνωρίζει ο φίλαθλος κόσμος ότι η ιδέα του Ολυμπιακού δεν θα χαθεί όσο και εάν προσπαθούν να μας διαγράψουν από το ποδοσφαιρικό χάρτη. Ό,τι και να κάνουν μα ό,τι και να κάνουν, κανένας δεν θα διαγράψει τις μάχες αυτές του σωματείου.

Το κυριότερο, όμως, κάποιοι δεν έχουν αντιληφθεί ότι για να υπάρχει ΚΟΠ υπήρχε πρώτα ο Ολυμπιακός και αυτός συνυπόγραψε για την δημιουργία της. Ωστόσο, τώρα ασελγούνε εις βάρος του χωρίς να δείχνουν κανένα οίκτος.

Παρακαλώ όπως απαντήσουν δημόσια τις απορίες μας:

1. Γιατί ο κύριος Κουτσοκούμνης δεν πήρε τηλέφωνο τον διαιτητή με την ΑΕΖ να του επιστήσει την προσοχή και να μας παίξει 50% με 50%; Ωστόσο, τον Βασίλη Δημητρίου τον πήρε γιατί αγχώθηκε μήπως ο Ολυμπιακός πάει στην Α΄ κατηγορία.

2. Ποιος θα δικάσει αυτόν που μιμήθηκε το συνάδελφο του το 2009; Ακόμη μια φορά εγκληματούν πάνω στο ίδιο θύμα. Ποια θα είναι η τιμωρία του συνυπεύθυνου για το έγκλημα; Θα αναμένουμε να δούμε.

3. Μήπως ήθελαν να στερήσουν τις €500,000 τηλεοπτικά του Ολυμπιακού αφού οι υπόλοιπες ομάδες θα πάρουν  €250,000; Μήπως θέλουν υποχείριο τους την ομάδα για να μην εξοφλήσει ποτέ;  

4. Μήπως με την κίνηση αυτή θέλουν να καλύψουν αυτά που προπλήρωσαν σε ομάδα που πάει Β’ εθνική και το ταμείο είναι ελλιπές;  

Είναι πολλά τα ερωτήματα για τα οποία ο κόσμος πρέπει να μάθει τις απαντήσεις.

Κύριοι, είστε εκεί γιατί προϋπήρξε ο Ολυμπιακός πριν από εσάς και πρέπει επιτέλους να το σεβαστείτε! Ό,τι και να κάνετε δεν θα διαγράψετε τίποτα από την ιστορία μας.

Ας μπείτε στον κόπο επιτέλους να δείτε πόσο κόσμο είχε η ομάδα για να καταλάβετε πόσο μεγάλο έγκλημα κάνατε!».

Δειτε Επισης

Ντέρμπι φωτιά και αγώνες που κρύβουν εκπλήξεις στο κυπριακό πρωτάθλημα-Η σέντρα στην… Fonbet
Ψάχνουν τρόπους να ξορκίσουν το φάντασμα της απαγόρευσης-Κρίσιμη συνάντηση ΚΟΠ και ομάδων
Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του
Στην αντεπίθεση η ΘΥΡΑ 3-«Η κυβέρνηση και οι φορείς της, απλούστατα, δεν μπορούν»
«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα
Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική
Η Εθνική Κ-17 κέρδισε την Ελλάδα σε φιλικό αγώνα